Kinek volt mostanság abortusza?
Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 13:52
41/58 anonim válasza:
Nekem is itt a suli de meg lehetett volna oldani, de nem akarok szüleim terhére lenni ha már gyereket szülök, akkor azt magamnak akarom. Szinte ugyan az ami veled van, velem is ez volt...
42/58 anonim válasza:
Végre van legalább 1 olyan ember aki megért!:)
43/58 anonim válasza:
:) Senki nem értett meg téged ? Engem se értett meg senki...
44/58 anonim válasza:
Sokan elitéltek ez miatt...Azt mondták, hogy neveljem fel egyedül de azt nem értették meg, hogy így sokkal többet szenvedne!
45/58 anonim válasza:
Nálam azt nem értették meg hogy miért akartam megtartani, de igy belegondolni jobb hogy igy alakult. Az a baba lehet beteg is, gyógyszerek kellenek, nagyon sokba van. És egyedül....
46/58 anonim válasza:
Én megértelek, de a Babára hivatkozni, hogy jobb neki ha meghal: önbecsapás.
47/58 anonim válasza:
Igen igazad van.Bárcsak vissza csinálhatnám....
48/58 anonim válasza:
Kár erre gondolni már, biztosan van ennek a helyzetnek pozitív oldala is.Pl.jobban megismered magad, jobban felméred, hogy mit jelent Neked egy gyermek és majd ha lesz megint jobban fogod szeretni, vagy megtudtad, hogy mennyire bízhatsz a párodban hogy ki áll melletted egy ilyen éles helyzetben, ki nem stb.Neked mi jelenthet "nyereséget", mi a jó a rosszban?
49/58 anonim válasza:
Igen teljesen igazad van, és másképp látok dolgokat most már. Az biztos ha megint terhes leszek, ő világra fog jönni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!