5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Nekem a mai napig van rengeteg fehér folyásom
Én vagyok a kismami
Sziasztok!
Miújság Veletek? :)
Remélem Mindenki jól van ☺️
Nagyon örülök :)
Én szerdán biztos megpróbálom. Csak nem kettyenek el, ha negatív.
Tegnap és ma a méhem jobb oldalt mintha enyhén szurkalna. Alig érezhető és lehet csak bemagyarazom. Remélem azért, hogy beágyazódás. Hát majd kiderül.. :)
Kedden 9. dpo. (Ha hétfőre átcsúszott az ovuláció, akkor csak 8. dpo.)
Így tudom, hogy a szerdai tesztelés korai lehet, de épp már lathatok is valami halvány biztató két csíkot.
Tudom-tudom, flúgos vagyok kicsit. Az első terhességem a 10. dpo-n mutatta ki, a másodikat csak a 15-en. Ezért próbálkozom már szerdán, és igyekszem helyén kezelni az eredményt ☺️
Jajj de hülye vagyok valamiert úgy értelmeztem, hogy keddet írtál😄
Persze, amúgy simán lehet, hogy kimutatja 10. dpon megvan rá az esély... Nem veszítesz semmit vele, ha esetleg negatív max. megismétled pár nap múlva 😊
Milyen teszttel fogsz tesztelni? Facelle, predi?
Semmi gond, csak én sem értettem miért a keddre kérdezel rá, de gondoltam, majd kiderül ☺️
Facelle és Livsane van itthon. Mindkettő 10-es. :)
Eddig Facellet használtam, azt hiszem most is azt fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!