Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. dpo környékén járók, van...

5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés

Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)

Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.

#teherbeesés #ovuláció #spermium életképessége
2020. aug. 7. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/324 A kérdező kommentje:

De jó! :)

Tényleg igaznak tűnik, hogy ha nem görcsöl rá az ember, akkor sikerül :)

Hogy is írtad, az ovu előtt két nappal voltatok együtt?

Mennyire tudod biztosra az ovud idejét?

Bocsi, ha már írtad esetleg.

J

2020. aug. 8. 07:47
 42/324 anonim ***** válasza:
100%
Igen az ovu előtt két nappal voltunk együtt csak, tuti biztos mert a ciklusaim pontosak eléggé és tudtam így naptár szerint is de mikor ovuzok mindig nagyon görcsöl a hasam, kb. mint mielőtt megjön + csináltam ovu tesztet is akkor :)
2020. aug. 8. 07:54
 43/324 anonim ***** válasza:
100%
40-es neked is minden jót! Áprilisban már babazhatsz!! <3
2020. aug. 8. 08:43
 44/324 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon gratulálok! :)

Bevallom, reményt ad, ha pozitív történetet olvasok. :)

Én sajnos nem érzem az ovut. Csak a tesztekből tudok kiindulni.

J

2020. aug. 8. 08:47
 45/324 anonim ***** válasza:
100%
De nekem az a 2 nap úgy volt 2 nap, hogy szerda reggel voltunk együtt és pénteken délután volt pozi az ovu teszt és akkor éreztem, hogy ovu van.. Tulajdonképpen 2,5-3 nap telt el de még szombaton is tartott az ovum mert még akkor is görcsölgem.. Gondoltam így biztos nem sikerül ez a hónap + azért így a nyaralás hevében buliztunk, alkoholt ittunk meg 1-1 szál cigi is elment mert ezt így nem próbálkozós hónapként fogtam fel, lehet pont ez vezetett sikerhez, hogy elengedtem a témát, kikapcsoltam és nem görcsöltem, hogy tökéletes legyen az együttlét időpontja
2020. aug. 8. 09:00
 46/324 anonim ***** válasza:
100%

Szóval sose gondoljátok, hogy reménytelen .. :)

1-es voltam (a 40-es válasz is az enyém)

És köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! ❤️ Nagyon drukkolok nektek!

2020. aug. 8. 09:02
 47/324 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad ezeket!

Igazad van, nem szabad feladni! :) ❤️

Nem lesz semmi gond a bulikból, mostantól szépen odafigyelsz és makk egészségesek lesztek! ❤️

2020. aug. 8. 09:08
 48/324 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mostmár odafigyelek mindenre meg az egészségünkre :)

Na de aztán szeretném ha ti is ilyen boldog sztorival dicsekedhetnétek pár nap múlva ❤️

2020. aug. 8. 09:39
 49/324 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! 🤗☺️
2020. aug. 8. 09:48
 50/324 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, ha nem bánjátok én is csatlakozok.

Az 1-esnek nagy gratula, boldog babavárást kívánok!

Nekünk ez a 7. próbálkozós hónapunk, 20-ára nem várom, addig még sok idő van.

Kórházi dolgozó vagyok, és a nőgyógyászom javasolta, hogy kezdjük el a kivizsgálásokat. És hát a nyári szabadságolások miatt elég nehézkes az időpont egyeztetés. Mivel elindultak most a vizsgálatok, ovu tesztet sem csináltam. Igyekszem nem teljesen rágörcsölni a témára, csak nagyon nehéz nem rá gondolni. Szurkolok mindenkinek!

R.

2020. aug. 8. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!