5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Én is csatlakoznék :)
Nagyon hosszú ideje most először nem ovuteszteltem.
Múlt hét hétfőn este voltunk együtt és szerintem kedd-csütörtök között volt ovum. De inkább szerda vagy csütörtök. Úgyhogy sajnos nekünk sem sikerült valami jól az időzítés :( de hát ez most így alakult :(
Üdv Mindenkinek!
Szorítok Nektek csajok!
10- es nagyon jól időzítettél! :)
11-es reméljük a legjobbakat! :) Ahogy írtam, mi is kicsit korán voltunk együtt.
12-es gratulálok! :) És köszönjük szépen!
Esetleg tudod, hogy ovulaciohoz képest mikor voltatok együtt? Jó babavarast! :) <3
10es vagyok
Voltunk már így de sajnos akkor nem jött össze, április óta próbálkozunk 🙄
Sziasztok.
Csatlakoznék én is,én 18.-ára nem várom,nehezen telnek a napok,de próbálom kibírni tesztelés nélkül addig.
Nekem 4-ére írta az ovut,de lehet 2-án volt,a fájdalom miatt.Júli 30-án is együtt voltunk és Aug.3-án is.
Reménykedem 😁 Szorítok mindenkinek! 🤞🤞
sziasztok.
igaz, én 12re nem várom, de szívesen csevegnék 🙂
nagyon lassan telnek a napok 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!