Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. dpo környékén járók, van...

5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés

Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)

Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.

#teherbeesés #ovuláció #spermium életképessége
2020. aug. 7. 14:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/324 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük a meg jön érzés nem azért van mert megfog. Elsőnél annyira éreztem a pozi teszt előtt hogy tettem be betétet mondván két perc és elaztatok mindent, teljesen meg voltam róla győződve 😅 aztán végül olyan erős pozit lőttem másnap hogy öröm volt nézni. Még ne add fel!

10.voltam

2020. aug. 9. 09:59
 62/324 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm :)

Igazad van, nem szabad feladni! 🤗

Ébredési hődet méred?

2020. aug. 9. 10:42
 63/324 A kérdező kommentje:
1-es, Veled miujsag? Remélem minden rendben ☺️
2020. aug. 9. 10:43
 64/324 anonim ***** válasza:
Nem, naptarazok meg a nyákot nézem :) ha ebben a hónapban nem jön össze akkor viszont LH tesztet is veszek meg a hőmérőt is csinálom majd.
2020. aug. 9. 10:49
 65/324 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, minden rendben van velem :) eléggé bennem van azért a félelem, hogy nehogy egyszer csak megjöjjön és kilökődjön a baba vagy akármi történjen mert még nagyon az elején vagyok.. Görcsölget az alhasam picit de nem vészesen, remélem 1-2 hét múlva hallhatom már a szívhangot és megnyugodhatok teljesen:)
2020. aug. 9. 11:26
 66/324 anonim ***** válasza:

22es vagyok. Nekem ma délután megjött :( pedig sose délután szokott. Ráadásul pont ma ment még feljebb a hom 36.9-re

Ma kicsit depizek de legalább megiszom egy pohár bort!:)

2020. aug. 9. 17:30
 67/324 anonim ***** válasza:

A 17 hetes kismami vagyok

Naptár szerint két nappal előbb voltunk együtt

Nem tudom sose figyeltem magam ilyen téren

Pedig volt 2 talán 3 kémiaim és egy 9 hetes vetélésem

Szurkolok mindenkinek és a pozisoknak pedig boldog babavárást és vigyázzatok magatokra nagyon!🥰

2020. aug. 9. 17:33
 68/324 anonim ***** válasza:
22-es sajnálom! ❤️ Új hónap, új esély!
2020. aug. 9. 17:45
 69/324 A kérdező kommentje:

22-es nagyon sajnálom! Drukkolok a következő hónapra! ❤️

1-es, biztosan minden rendben lesz 🤗

köszönöm a válaszokat ☺️

Reggelente mérem a testhőm: 36,9 vagy 37°C. 36,6°C szokott lenni az ovuláció után. Nem tudom, hogy ez jelenthet e jót, mindenesetre én ebben is bizakodom. ☺️

2020. aug. 9. 18:03
 70/324 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, az elobb picit feheres folyasom volt, szerintetek lehet megfog jonni? :( Vagy ez elofordulhat?
2020. aug. 9. 18:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!