5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Ez egyértelműen pozitív! :)
Egyébként az 1-es Válaszoló vagy, ugye? :)
Úristen el sem bírom hinni :(:D
Igen, az 1-es vagyok.. De ha nem bánjátok nem szállok ki a beszélgetésből mert izgulok értetek is nagyon! <3
Nagyon nagyon nagyon örülök az eredményednek! :)
És dehogy bánjuk, sőt, örülünk, hogy maradsz!
<3
Mikor tervezel dokihoz menni?
Persze nem vagy még elkésve, sőt, csak kérdezem :)
Fu, hát nem tudom mikor megyek dokihoz még úgy le vagyok döbbenve, hogy a saját nevemet sem tudom :D
Megszeretném várni azt, hogy a második csík erős legyen meg hogy megbizonyosodjak róla 100%-osan, hogy nem kémiai és hogy tuti nem jön meg.. Szerintem a jövő héten felhívom majd :) <3
Én kérdeztem hogy 25-os teszt-e, azért mert nekem is ilyen van itthon :D és azért ilyen halovány!
Amúgy 7. hétig sztem erdemes kibirni a dokival, addig max tesztelgess!:)
Nagyon örülök neked :)
Te vagy az akinek szintén ma nem kéne megjönnie ?:)
Igen, 5-6. hét körül ráérek felhívni szerintem a dokit:) addig úgysem fog tudni semmi okosat mondani, de a 7. hét körül már lehet hallani fogom a pici szíve dobogását
Igen én vagyok :)
De én még nem teszteltem... Valahogy nem érzem terhesnek magam... jó lehet hogy ez marhasag.
Már van egy gyerekem, és akkor két nap kesesnel már éreztem dolgokat. Lehet várok addig.
Nagyon szorítok, hogy Neked sem jöjjön meg ma! (És később sem)
A dokival igazatok van, csak érdeklődtem :)
Szerintem holnap már Te is tesztelhetsz! :)
Végülis akkor pont jó időben leszel hozzá :)
J
Mi majd egy éve vártuk a csodát, minden hónapban már a 10-11. dpo-n tesztelgettem és szinte éreztem, hogy terhes vagyok de mindig negatív lett és meg is jött..
Ebben a hónapban volt először az, hogy nem foglalkoztam a témával, mert tudtam, hogy nem is voltunk együtt nagyon jó időben (ezek szerint mégis) meg nyaraltam .. Olyan egészségtelen hónapot éltem ebben a hónapban mint még soha szerintem és tudtam, hogy ez a hónap úgyis kiesik ezért nem vettem tesztet mert biztos voltam benne most az egyszer, hogy megjön.. De volt itthon ez a két gagyi tesztcsíkom és úgy voltam vele tegnap reggel, hogy miért ne? És volt rajta egy nagyon halvány csík, aztán a main meg már egész egyértelműnek tűnik :)
Bocsi a regényért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!