5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Szia!
Örülök, hogy csatlakoztál.
Mi sajnos 3 nappal előtte. Pénteken este voltunk együtt. Szombaton és vasárnap pozitív volt az LH teszt. Hétfőn lett negatív.
Nagyon szorítok Neked!
Lassan Te már tesztelhetsz :)
Szerintem simán megvan az esély nektek is.. Főleg így, hogy pénteken este voltatok együtt :)
Ma csináltam egy tesztet reggel amin mintha lett volna valami halvány csík de ezt még nem lehet elkönyvelni pozinak mert attól még messze áll :) de reményt keltett bennem
Nagyon jó hír!
10-es érzékenységűt csináltál? :)
Biztos erősödni fog! :)
Nagyon remélem, hogy jó volt az időpont nekünk is.
Mindenesetre legközelebb már a 25-ös is biztosan erősebb lesz. :)
Le a kalappal előtted, hogy eddig bírtad. Én a korábbi terhességeimnél 10. dpo-n teszteltem. Az elsőnél pozitív is lett, a másodiknál csak a 15. dpo-n lett pozitív. Most is valószínűleg meg fogom próbálni, hátha :)
Van bármilyen tüneted egyébként? És ha van, mikortól?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!