5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Kedves R!
Üdv köztünk :)
Nagyon szorítok Neked is és kitartást az elkövetkező napokhoz.
Remélem ezúttal sikerrel jársz! 🤗
12-es vagyok
A 17 hetes kismami vagyok
Én ovu előtt 2 nappal voltam együtt a párommal😊😊
12-es, gratulálok és köszönöm, reményt adtàl :)
Az ovut teszttel állapítottad meg vagy naptár szerint?
Gratulálok a pozisoknak 🤗🥰
Ma vagyok az 5.dpon, hajnalban szurkált a méhemnel, tudom ez nem jelent semmit de reménykedem 😁 az első terhessegemnel is volt ilyen, a másodiknál (az missed lett) is már így volt 🤗
10. Voltam :)
Én tegnap (6. Dpo) éreztem nagyon enyhe szurkálást a méhemnél jobb oldalt. Ma is érzem, de tényleg nagyon nagyon enyhe.
Vettem egy csomó 10-es tesztet. 10. Dpo-n tuti tesztelek. Sosem viseltem ilyen nehezen ezt a néhány napot. Az előző két terhességemnél voltam olyan szerencsés, hogy első próbálkozásra összejött, de akkor minden nap együtt voltunk. (Mondjuk annyira nem mondanám szerencsének, lévén, hogy vetélés lett a végük). Így, hogy több nap telt el az együttlét és az ovu között, sokkal türelmetlenebbül várom a tesztelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!