5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Nekem sem látszik semmi.
Talán majd holnap :)
Hú de koraiak vagytok! :)
Sajnos nekem is negatív, pedig annyira bíztam az inszeminációban. :(
Csajok, amíg nem jön meg, addig reménykedhetünk.
Bár én történetesen elkezdtem érezni a pms tüneteket is, úgyhogy azt hiszem jobb ha nem ringatom magam bele.
Mindenesetre egy picit még bizakodom én is. :)
Legalább a hőm vissza felment, ez is valami. (Bár nekem csak nem várt napján esik le, szóval ez sem jelent semmit)
Fel a fejjel és drukkolok még Mindenkinek! 😊
Majd írd meg, mi volt.
Drukkolok azert!
A pms tunetek semmit sem jelententenek, nekem olyan szinten gorcsolt a hasam a nem vart elso par napjan, hogy biztos voltam benne, hogy elont a ver nem sokara, hiaba volt a kezemben mar a pozi teszt.. :) Talan erosebb is volt mint a rendes mensis gorcs de vegre 1-2 napja elmult az eros gorcsoles
1-es😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!