Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. dpo környékén járók, van...

5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés

Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)

Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.

#teherbeesés #ovuláció #spermium életképessége
2020. aug. 7. 14:22
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/324 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én csak most olvastam ezt a kérdést és pont 17-re nem várom, csatlakozhatnék hozzátok én is?

3.próbálkozós hónapunk, 3.baba lenne, még nem mertem tesztelni, most eljöttünk hosszú hétvégézni a Balcsira, nem itt szeretnék búslakodni, ha nem sikerül, de már nagyon izgatott vagyok! Nálam a tünetek nem sokat jelentenek, sajnos mindig erős, de változó PMS tüneteim vannak, most a mellem feszít nagyon (ez mondjuk a legtöbb ciklusban van) meg a derekam is fáj. Pont ovu legvégén voltunk együtt, szóval necces, hogy összejött e. Drukkolok mindenkinek és szívből gratulálok, akinek pozitív tesztje lett!😊

E

2020. aug. 13. 20:00
 142/324 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze még ne is mert nem lehet eldönteni, hogy az csak száradási vagy nem! De nagyon szorítok és várom a teszted reggel😊
2020. aug. 13. 20:11
 143/324 anonim ***** válasza:
100%

Szia E, örülünk, hogy itt vagy, megy a drukk neked is😊

1-es

2020. aug. 13. 20:12
 144/324 A kérdező kommentje:

Kedves E!

Üdv köztünk! :)

Nagyon remélem, hogy hamarosan együtt örülhetünk.

Én persze nem bírtam ki és ma is csináltam tesztet.

Halványan mintha látnék valamit.

És ahogy az előttem szóló is írta, nem tudom eldönteni, hogy száradási csík vagy az a bizonyos második csík.

Úgyhogy drukkolok és inkább légy türelmes. Én sem lettem most előrébb, sőt, igazából reményt adott, így annál rosszabb lesz, ha esetleg mégsem az, aminek lennie kéne...

Na de fő az optimizmus, biztos minden jól alakul majd :)

Kapcsolódj ki, érezd jól magad, aztán hétfőn jelentkezz be egy pozitív teszttel ;)

2020. aug. 14. 07:36
 145/324 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én egyelőre nem hőmérőzöm, csak az ovus tünetek alapján köbölök, eddig az bevált. Régen nagyon hosszú és rendszertelen ciklusaim voltak, mégis összejött az első baba és a terhesség után rendezettebb lettaciklusom, a 2. után még jobban, most 28-31 naposak és nagyon kifejezett tüneteim vannak ovukor, meg mensi előtt is (bár utóbbi nem mindig ugyanolyan). Általában az ovus tünetek is több napig tartanak, de az 1.naphoz viszonyítva 14.nap jön meg. Most az első nap volt nyákom és csak aznap este voltunk együtt, előtte nem. Kicsit tartok tőle, hogy ez már késői volt😞 bocsi a kis regényét, csak látomitt mindenki nagyon segítőkész és tényleg együtt izgultok😊 hátha van valakinek hasonló tapasztalata

E

2020. aug. 14. 07:46
 146/324 anonim ***** válasza:
100%

Hú kérdező szorítok nagyon!🤞Mikorra tervezed a következő tesztet?

Én tudom, hogy egy nega teszt után elkeserednék már most, így viszont mensiig van remény😉 nagyon érdekes, ki hogy éli meg és kinek hogyan könnyebb végigcsinálni ezt az időszakot

E

2020. aug. 14. 07:50
 147/324 anonim ***** válasza:
100%

94 vagyok!

Kedves E! A nyákrol belőni az ovut szerintem nem lehet pontosan, igy kozel se biztos, hogy keson voltatok egyutt :) nekem mondjuk egyik hobapba nyák aztan rogton pozi ovuteszt, masikban mashogy alakul. De en amugy is érdekesen mukodom🙈😀

Itt most nagyon sok pozi teszt van keszuloben!!! Ugy orulok nektek, meg ha halkan is! Remelem bevonzatok nekünk is, akik még nem teszteltek 🤩🤗

2020. aug. 14. 07:52
 148/324 A kérdező kommentje:

Kedves E!

Nyugodtan írj kisregényeket, hisze itt tényleg nagyon jó kis csapat gyűlt össze.

Remélem nem is fog idekeveredni olyan, aki rosszindulatú megjegyzésekkel húzná le a hangulatot. Ha esetleg mégis, akkor javaslom mindenkinek, egyszerűen hagyjuk figyelmen kívül. Én biztosan nem reagálok bántó megjegyzésekre, megőrzöm a lelki békém. :)

Aztán a gonoszkodók úgyis megunják, ha nem kapnak reakciót. :)

Köszönöm Nektek!

Holnap tuti csinálok még egy tesztet. :)

Én nagyon próbálom bevonzani Mindenkinek a jót!

Csúcs Csajok vagytok, Mindenki megérdemli, hogy teljesüljön a vágya. :)

2020. aug. 14. 08:53
 149/324 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szuper csapat, máshol ilyenkor már ott vannak a rosszindulatú kommentelok bőven...

Szorítok nektek csajok 😁😁

Ma reggel csináltam megint tesztet, hátha.... 😪 Nem bírtam ki 😁 de persze negatív.

Pedig emelygek meg minden bajom van, tegnap a reggeli is visszakoszont... a szokásos mellfeszules azonban sehol sincsen. Ha terhessegtol lennének ezek akkor már mutatna a teszt szóval szerintem elrontottam a gyomrom :D

10-es

2020. aug. 14. 09:02
 150/324 A kérdező kommentje:

Azért még ne add fel 10-es!

Amikor a 15. dpo-n mutatott anno a teszt, akkor én sem éreztem előtte semmilyen mellfeszülést.

Csak miután megcsináltam a tesztet, azon a napon délután kezdett fájni.

Persze semmi sem biztos, ezt én is tudom, mert ugyanannak a nőnek is másképp jelentkeznek a tünetek két különböző terhességnél.

Csak azt akarom ebből kihozni, hogy ne következtess semmi rosszra. Persze jóba se éld bele magad.

Tudom, ezt könnyű mondani, de hidd el, magamban is ezeket próbálom erősíteni. :)

2020. aug. 14. 09:09
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!