5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
19-es vagyok. :)
Annyira örülök,hogy ilyen jó csapat lett itt,örülünk a másiknak,izgulunk együtt annyira jó itt lenni.😊
Annyira szuperek vagytok csajok,kívánom mindenkinek a legjobbakat.😊
Én ma próbálom kibírni,tesztelés nélkül,de holnap már nem biztos hogy ki fogom bírni.🙈
Így tényleg nehezebb lett a kivárás,most hogy derenghet valami azon a teszten.
Kérdező,nagyon drukkolok neked is,hogy leugorjon az a második csík a tesztről.
10-es még ne törj le,ameddig nem jön meg addig még van remény.😁
Az első terhességemnél,csak a 6.héttől sejtettem,hogy terhes vagyok addig semmi tünetem nem volt.
Szurkolok neked is. 😊🤞
Ha tesztelsz holnap, írj mindenképp! :) <3
Én is megírom, hogy mi lesz. Remélem kicsit egyértelműbb két csíkocskát kapok. :)
Jujj Kérdező, nem tudnál képet mutatni róla?😍 Úgy izgulok értetek!
1-es
Tulajdonképpen olyat tudok, ami telefonról látszik csak, ha nagyon nagyon nagyon látni akarod.
(De gépről már nem is látom, gondolom a felbontás miatt).
Talán, ha telefonról nézed, akkor a második képen látsz valamit.
Élőben azért nyilván erősebb. De a telefonomon sem profi a kamera és én sem vagyok mestere a fényképezésnek.
Mindenesetre nem véletlen mondtam, hogy majd meglátjuk holnap. :)
Erre a tesztre azért még nem venném be a ciánt, hogy pozitív. :)
De jó! Örülök, hogy látod, mire gondolok.
Tudom-tudom, ez még nem jelent semmit, majd csak ha szépen erősödik.
És élőben tényleg jobban látszik, tudod... :)
Köszönöm <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!