5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
19-es vagyok,nekem ma megjött,így biztos hogy nem lesz baba.
Drukkolok aki még benne van a "játékban" és akiknek nem sikerült azoknak meg drukkolok hogy a következő hónapban sikerüljön.
Akik pozitívat teszteltek,annak is nagyon gratulálok és boldog babavárást.
Teszt ma is negatív, mára nem várom, de nem bizakodó túlságosan..
10
Sajnálom csajok, remélem a jövő hónapot is együtt izgulhatjuk végig majd fent tudjuk tartani ezt a beszélgetés ❤️ Új hónap, új esély!🍀
Én holnap megyek dokihoz, majd megírom mit mondott ha érdekel titeket, szorítsatok, hogy minden okés legyen🤞🏽
1-es
Ah :( sajnalom a negativ teszteket! Fel a fejjel csajok! Kitartast!
1es, drukkolok, hogy minden rendben legyen!! Irj majd!
Csak en maradtam a tesztelessel a csopiban?
Meg 4et kell aludnom minimum :)
94#
Meg en is itt vagyon a teszttel 197#. Nem erzek semmit. Nincs megjonni akaro erzesem. 20.-ra nem varom. Tegnap reggel negativat teszteltem, de szerintem meg van remeny. 🤞🏻
Drukk neked 94#.
Nekem tegnap nyilalgatott a petefeszkem, de ezen kivul az egvilagon semmi. Az ovukor par napig fajt a cicim, mar az se. Ma a a hom is leesett kicsit. Ezek persze semmit nem jelentenek, csak leirtam :D nekem minden ciklusnal van olyan ami eddig sose volt.
94#
Igazából bármit is érzünk, vagy nem érzünk nem számít. De pár nap múlva már biztosat tudunk. Ha pedig nem jön össze, akkor sem dől össze a világ. Új hónap, új esély.
Szurkolok magunknak! 🤞🏻
197#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!