5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
D, ez szerintem tuti, hogy pozi lesz!😍
22-es, majd írj mi volt, szorítok neked!
1-es
Lanyok hatalmas gratula nektek, örülök!!! De jo hogy visszaneztem ide🤗🤗
Nekem sajnos total elcsuszott a ciklusom, meg csak most lesz majd ovum elvileg par nap mulva, de azert itt leszek, kivancsi vagyok ratok, meg hatha a tobbiek is jelentkeznek :)
94#
Sziasztok, ma voltam dokinál 😊 minden a legnagyobb rendben, a méretre tökéletesen akkora mint amekkorának lennie kell, volt szívhangja is és már egészen emberformája volt...8 hetes és 4 napos vagyok 😊
22-es te voltál dokinál?
D, csináltál ma tesztet?😊
1-es
Gratu 1-es :)
Én végül nem voltam mert lemondtak az idopontom és csak két hét múlva kaptam. De a hanyingerbol sejtem hogy jól elvan a kis bogyóm.:)
D nálad mi a helyzet?
22-es.
Pontosan ugyanilyen volt az x-epilem a nem várt napján, ugyanezen a napon délután a prediről már majd leugrott a csík ... De ez ígyis nagyon egyértelmű pozitív 😍
Szívből gratulálok, jó egészséget és boldog babavárást!❤️
1-es
Woooow!! Ez már pozitív!!!
Nagyon örülök neked!🎉🥰
Sziasztok, E. vagyok, mostanában többször eszembe jutott ez a kis csoport, hogy megkérdezem kivel mi újság, de látom, ez másnak is eszébe jutott😜 Jó volt olvasni a soraitokat! 1-es, örülök, hogy minden rendben a baba körül! és egyébként hogy érzed magad? Hányinger, fáradtság? Tudom, korai, de pároddal már tervezgetitek, mi hogy lesz, gyerekszoba, nevek stb..?
22-es szuper, hogy így alakultak a dolgok, igazi kis csodababátok lesz😊
D, Neked pedig gratulálok, én már az 1. teszten láttam a csíkot! Tervezel még tesztelni, vagy majd a doki a következő lépésed?
Hát nekünk ez a 4. própálkozós hóbapunk, ami új számomra, mert az 1. 2 babánk 3 hónapon belül összejött. Éppen ezért csak a szokásos jelekre, tünetekre hagyazkozva próbáltam belőni az ovu és a nemvárt időpontját. Ebben a hónapban ez most valahogy nem volt egyértelmű, talán nem is volt ovum🤔 15.körülre nem várom, semmi tüneteim nincs, csak max a folyás, de máskor ilyenkor már kezdem érezni, hogy megjön és anno a terhességimnél is volt már mindjártmegjön érzés stb. Szóval elgondolkoztam, ha 6 hóapon belül nem jön a baba én is nekiállok ovutesztelni, bár fogalmam sincs hogy kell😀
Most meg az esélytelenek nyugalmával várom a keddet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!