5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Kismamák, tok jo, hogy visszajartok irni :)
264 megy a drukk!
Nekem sajnos ugy fest elhalhatott az eresnek indult tüsző amit UHon latott a doki, mert lassan 1 hete, es nem volt pozi LH tesztem.
Nekem is pajzsmirigy alulmukodesem van sajnos, de gyogyszer rendbe rakta. Meg dieta meg sport. Csak ezt a franya ciklust nem allitja be semmi :(
Nagyon sajnálom :(
Elvileg nekem is rendben van a pajzsmirigyem. Nödokinál még nem voltam, mert ugy voltam vele, hogy elöbb próbálkozunk. Eddig ovu tesztet sem vettem, de miután nem jártunk sikerrel kiváncsi lettem, hogy van e peteérés.
Meglepödtem, hogy 26- napos ciklusokkal 16. Napon volt az ovu. De nagyon reménykedek. Most biztos, hogy jókor voltunk egyött. Köszönöm a drukkot :)
En most kezdem a visszaszámlálást, 2 het mulva tesztelek :)
94#
Nekem iszonyat derékfájás és méhfeszülés, de ez bármi lehet :)
Csütörtökön tesztelek, ma vettem is 3-om félét :D
276! Nekem is baromira fájt a derekam.. kB a beágyazódás környékén, utána pozi lett a teszt. Drukkolok! 😊 🤞🤞
D.
Majd írj mindenképpen a tesztelés után, nagyooon szorítok nektek Csajok!😊
94-es kitartás addig is, ilyenkor a 2 hét maga az örökkévalóság de hamarosan eljön az is☺️
1-es
Írok mindenképp:)
Mikor lett pozi neked 1-es?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!