5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
22-es, azt a...😍 ez tenyleg varatlan fordulat! Hatalmas gratula!
D., akkor csak pénteken tesztelsz?:)
19-es sosem szabad feladni!🥰
Én holnap megyek újra a dokihoz, most derül majd ki, hogy minden okés lesz-e, legelsőnek olyan korán mentem, hogy csak petezsákot és szikhólyagot látott, de azóta 3 hét eltelt :) nagyon izgulok..
1-es
22 vagyok
Köszönöm nektek 😍🥰
Gorcsoles úgy egy hétig tartott összesen a menstruáció környéken. Nem volt kifejezetten fájdalmas csak pont ugyanolyan menstruáció előtti diszkomfort.
Én is holnap megyek dokihoz :) gondolok rád 1 es
pénteken szeretnék. de nem bírom ezt a stresszt 😂 azon gondolkozok, hogy kiszaladok egy prediért. szerintetek napközbeni a 12dpon mutatna valamit?
D
243: valószínűleg már mutatna :) de jobb türelmesnek lenni ;)
244 nagyon szépen köszönöm! :)
Hát ha akarom látom, ha akarom nem :(
Sajnos kicsit várnod kell meg hogy biztosat lehessen mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!