5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Pontosan! En is szurkolok :)
94#
Nekem holnap lesz esedékes. Ma teszteltem facelle teszttel es negativ lett. Nem sok remenyt latok mar en sem a dologra, de van akinek csak nem vart utan mutatja ki. Kapaszkodom az utolso szalmaszalban.
Nekem is megativ lett a reggeli teszt de en meg marha koran vagy. Csak nem birtam magammal :D 9.dpo
Ráadásul egy eleg vacak teszt volt csak itthon ugyhogy en arra nem adok. Megyunk 20an bandázni, ott viszont innek egy pohar bort, igy reggelre vettem predit. Na ha az 10.dpon negatib lesz,szinte biztos, hogy nincs baba. En sajnos ezeknél a korai teszteknel ugy latom,ha valaki tutira tudja az ovut,akkor az eleg hama pozinak kene, hogy legyen :( nem meg csak egy nyamvadt szellemcsikom se volt 😀😀
De annyira sokain irjak, hogy a teszt csak kesobb mutatta ki. Sose tudni.
197#
197 remélem. Azóta se jött, nem szokott késni, mellem óriási és fáj, hasam szurkál mintha megjonnek de nem. Reggel tesztelek bár felkészülök a negativra is.
10
Nekem a nem várt napján lett csak az x-epil nagyon halvány pozitív:) Nem tudom milyen tesztel teszteltél
A predi egyértelmű pozi lett a nem várt napján, szerintem az már megmondja a tutit ha még nem vettél volna tesztet holnapra, én azt tudom ajánlani a saját tapasztalataim alapján:) de drukkolok nagyon továbbra is! <3
1-es
Sziasztok, nekem 1 nappal hamarabb, ma megjött a menzeszem.
Úgyhogy új hónap, új esély.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!