5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Nektek is egy héttel a menzesz előtt szokott elkezdodni a mellfeszules?
KB a 7-8 dpon egy pillanatra fajtak, azóta szinte semmi. Most érzem azt hogy kezdenek bedurranni bar nekem a jobb mellemben vannak cisztak, azok miatt is szokott fajni. De most ez más. Onnan szoktam tudni hogy pár órán belül megjon, hogy elmulik a fájdalom és a mellfeszules, de nagyon furcsallom hogy csak most kezdődik. Bár az is lehet hogy csak simán kezdek beletekeredni ebbe az egészbe :)
Nekem a nem várt előtt 2-3 nappal kezdtek el fájni 😊
1-es
Úgy reménykedek és izgulok 🤞
10-es
Nekem már előtte 1 héttel elkezd fájni, és ha megjön a menzeszem rögtön elmúlik. De addig kb hozzá se lehet érni.
R.
Drukkolok, hogy pozi teszted legyen!
Szerintem én kivárom most, hogy megjön-e, ha nem, akkor tesztelek.
R.
Jó, ez emberenként is lehet változó, hogy kinek mikor kezd el fájni, de szorítok nagyon nagyon és reggel várunk a hírekkel!❤️🍀
1-es
Sziasztok, hát sajnos holnap nem lesz szükségem tesztre, mert most elkezdtem barnázni😔
Továbbra is szorítok azoknak, akiknek még nem dőlt el! 🤞💪
E
Negatív. Szóval elengedem én is ezt a hónapot.
10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!