Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. dpo környékén járók, van...

5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?

Figyelt kérdés

Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)

Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.

#teherbeesés #ovuláció #spermium életképessége
2020. aug. 7. 14:22
 301/324 anonim ***** válasza:
Sziasztok 10es vagyok. Most voltam nogyogyaszaton, írt fel a doktornő clostyt :)
2020. szept. 23. 17:23
 302/324 anonim ***** válasza:
10-es, szuper :) remélem mostmár hamarosan minden a legjobban alakul veled is!❤️❤️
2020. szept. 23. 17:48
 303/324 anonim ***** válasza:
Nekem is irtak fel ha most nem sikerül. En viszont kicsit tartok tole. 1x mar szenvedtem cisztatol, hat nem a legjobb dolog, es az evek soran rengeteg rosszat olvastam rola. Ti miota is probalkoztok? Nem felsz ettol gyógyszertől?
2020. szept. 23. 17:51
 304/324 anonim ***** válasza:

Április óta, de már tavaly is próbálkoztunk csak beütött egy csúnya lumbágó a páromnak, örült szegény hogy él, így 'hivatalosan' csak áprilistól vesszük a dolgot. De gyakorlatilag inkább tavaly áprilistól nem védekezünk.

Azt mondta a doktornő, hogy kevés petesejtet lát, nem is lát dominánst, próbáljuk meg a gyógyszert és ha az első 3 hónap után nem jön a baba akkor meddőségihez kell fordulnunk segítségért. Én bizakodó vagyok, annak idején a hugaim is így születtek Clostyval. Ők ikrek :)

2020. szept. 23. 21:50
 305/324 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozza! Remelem neked is sikerul :) en meg agyalok rajta :D nekem minden rendben bent csak hosszuak a ciklusaim. De igazolt peteeres is meg minden. Nalad valóban ugy fest szükség van ra.
2020. szept. 23. 22:08
 306/324 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Kisse eltuntem, de gondoltam kozlom a jo hirt, hogy sikerult!! 5 hetes terhes vagyok!

Kitartast mindenkinek.

2020. szept. 27. 07:11
 307/324 anonim ***** válasza:
197, nagyon nagyon gratulálok! Boldog babavárást❤️
2020. szept. 27. 07:13
 308/324 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok Csajok? Jár még erre valaki?:)
2020. okt. 15. 19:29
 309/324 anonim ***** válasza:

Sziasztok, egy kicsit eltűntem, de továbbra is rajta vagyunk a baba - témán. A kismamáknak nagyon örülök, remélem jól vannak.

Mi 1 hónapja a férjem vonalán elindultunk a kivizsgálásokkal, kiderült hogy nála vannak gondok. A spermavizsgálaton elég rossz eredményei lettek. A profertil tablettát ajánlotta az andrologus, és majd kontroll december közepén.

Nekünk ez a hónap se sikerült, most van épp menzeszem. Immár 10. hónapja próbálkozunk.

Próbálom megőrizni a pozitív gondolataimat, több - kevesebb sikerrel. Ja és persze mostanság minden hétre jut egy újabb hír a baráti és rokoni körben hogy valaki babát vár 🙈

Veletek mi újság?

R.

2020. okt. 15. 19:51
 310/324 anonim ***** válasza:

Megint megjott... Egyre rosszabbul viselem. 😔

2020. okt. 15. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!