5. dpo környékén járók, van kedvetek csevegni?
Én 17.-re nem várom és piszkosul lassan telnek a napok. Gondolom vagytok így ezzel még páran. Ahány oldalt olvasok, annyi félét írnak mind arról, hogy hány napig életképes a spermium vagy hogy hány nappal az ovuláció előtt érdemes próbálkozni. Nekünk nem a legjobban sikerült az időzítés, de azért reménykedem, amíg lehet. :)
Írjatok, hátha gyorsabban telnek a napjaink.
Április óta, de már tavaly is próbálkoztunk csak beütött egy csúnya lumbágó a páromnak, örült szegény hogy él, így 'hivatalosan' csak áprilistól vesszük a dolgot. De gyakorlatilag inkább tavaly áprilistól nem védekezünk.
Azt mondta a doktornő, hogy kevés petesejtet lát, nem is lát dominánst, próbáljuk meg a gyógyszert és ha az első 3 hónap után nem jön a baba akkor meddőségihez kell fordulnunk segítségért. Én bizakodó vagyok, annak idején a hugaim is így születtek Clostyval. Ők ikrek :)
Sziasztok. Kisse eltuntem, de gondoltam kozlom a jo hirt, hogy sikerult!! 5 hetes terhes vagyok!
Kitartast mindenkinek.
Sziasztok, egy kicsit eltűntem, de továbbra is rajta vagyunk a baba - témán. A kismamáknak nagyon örülök, remélem jól vannak.
Mi 1 hónapja a férjem vonalán elindultunk a kivizsgálásokkal, kiderült hogy nála vannak gondok. A spermavizsgálaton elég rossz eredményei lettek. A profertil tablettát ajánlotta az andrologus, és majd kontroll december közepén.
Nekünk ez a hónap se sikerült, most van épp menzeszem. Immár 10. hónapja próbálkozunk.
Próbálom megőrizni a pozitív gondolataimat, több - kevesebb sikerrel. Ja és persze mostanság minden hétre jut egy újabb hír a baráti és rokoni körben hogy valaki babát vár 🙈
Veletek mi újság?
R.
Megint megjott... Egyre rosszabbul viselem. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!