Ha terhesnek néznek az ismerőseim jelentheti azt hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de a hasam felpuffad és olyankor terhesnek néznek. A párom és az anyósom szerint ez azért van mert terhes leszek, és jelzi előre a méhem az embereknek. Nyitott vagyok az ezoterikus dolgokra, de ez nekem súlyos. A párom már elkezdte beleélni magát, és gyerekszobát csinál a dolgozóból.2020. jún. 7. 23:20
21/30 anonim válasza:
Húú eszembe jutott egy vicc. Egy kanadai gyógyszer reklám. Ha már ilyen humoros irányba ment el a téma : [link]
:D :D :D
22/30 anonim válasza:
21 XDXDXD
Kérdező! Menekülj ettől a pasitól. Arra jó lennél hogy gyereket szülj, de elvenni nem akar? Ráadásul az anyóssal élni......
23/30 anonim válasza:
A menstruáció előtt én mindig puffadok, úgy látszik nálad is ez van. Szerintem jobb ha felvilágosítod az anyóst. Jósnak képzeli magát, vagy mi? 😂 Amúgy meg durván tapintatlan, én kiakadnék rajta. Párod meg nem is értem... Inkább nem kommentálom.
24/30 anonim válasza:
Most komolyan, csak jót akarok neked: MENEKÜLJ!
25/30 A kérdező kommentje:
Tesómékhoz tudnék csak költözni, de nem tudom mennyire örülnének neki. Páromnak nem volt kedve elmenni a közös ünnepekre, és engem se engedett... Évek óta nem láttam, ők laknak a szülőházunkban ahol nekem is van tulajdonrészem.
2020. jún. 9. 11:05
26/30 anonim válasza:
És te képes vagy ennek az embernek gyereket szülni? Nem gyengén kapcsolatfüggő lehetsz. Beszélj tesódékkal hátha megértik és befogadnak
27/30 anonim válasza:
Beszélj velük, meséld el, mik történtek, mwg fogják érteni. Mindenki tévedhet, az a fontos, ha belátod, és javítani akarsz a helyzeten.
28/30 A kérdező kommentje:
Soha nem ütött meg, azt gondoltam hogy jó ember. Tesómék azt mondták csendesen csomagoljak és hétvégén elvisznek. Nem értem mondjuk hogy ezt miért kell titokban tartani. Azt is mondták hogy ismerik a páromat régről.
2020. jún. 9. 19:50
29/30 anonim válasza:
Hiába nem üt meg. Eltilt a családodtól. Uralni, birtokolni akar. Gondolom bulizni se mehetsz nélküle. Lehet hogy a tesódék tudnak valamit amit te nem és ezért mondták amit mondtak. Lehet eddig csak azért nem volt agresszív mert behódoltál
30/30 anonim válasza:
Na helyes. Sok sikert neked, és legyél erős! Meg fogod találni azt, aki boldogan elvesz, és szuper családotok lesz.
Talán azért jobb, ha nem tud előre róla, mert akkor nem tud lebeszélni. Sajnos ilyenkor mindent megígérnek, aminek a 10%-át sem tartják be. Ahogy látom, te pedig túl jó lelkű ember vagy.
Ha szeretnél valakivel beszélgetni, nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!