Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhesnek néznek az ismerős...

Ha terhesnek néznek az ismerőseim jelentheti azt hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de a hasam felpuffad és olyankor terhesnek néznek. A párom és az anyósom szerint ez azért van mert terhes leszek, és jelzi előre a méhem az embereknek. Nyitott vagyok az ezoterikus dolgokra, de ez nekem súlyos. A párom már elkezdte beleélni magát, és gyerekszobát csinál a dolgozóból.
2020. jún. 7. 23:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Csinálj tesztet, az a biztos! :)
2020. jún. 7. 23:30
 2/30 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy ez egy klasszikus orvosi vicc, amikor a nőnek azt mondja az orvos : ön terhesnek néz ki.

Mire a nő: fél éve nem voltam pasival, ez hogy lehet?

Doki: nem azt mondtam, hogy terhes, hanem csak, hogy annak néz ki.

2020. jún. 7. 23:37
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyim vette eszre anno, vagyis mondogatta, hogy sokat eszel biztos terhes vagy, nagyon kivan simulva az arcod biztos terhes vagy.. ra nemsokara pozit teszteltem :)
2020. jún. 7. 23:43
 4/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha bolondnak nézlek, bolond vagy?
2020. jún. 7. 23:59
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy vén bolond szomszédom mondta.

Csak van egy kis baj: férfi vagyok.

2020. jún. 8. 01:48
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg kisimultam, kivirultam, de az első 3 hónap után, szal... :D had ne mondjam előtte hogy éreztem magam... De amúgy nálunk is van a faluban egy néni, aki állítólag rádnéz és megmondja, ha állapotos vagy, látja rajtad... Amúgy párszor be is jött neki...
2020. jún. 8. 04:17
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Puffadással kombinált renyhe hasizmokkal mindenki terhesek néz ki.
2020. jún. 8. 06:26
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

F.szsáf amiatt gyerekszobát csinálni mert feszít a puki😂😂😂

Aztán ha x évig nem jön össze akkor nézhetitek a kész szobát

2020. jún. 8. 06:37
 9/30 A kérdező kommentje:
A teszt negatív, meg is jött a havim. De a mama nem áll le. Néha a hasamra bök hogy itt baba van, őt nem verjük át. Olyan megalázó, párom meg csak röhög. És nem értik mi a bajom.
2020. jún. 8. 08:34
 10/30 anonim ***** válasza:
87%
Fingjál egy jó rotyogósat az orra alá, ha legközelebb megböki a hasad, és mond azt, hogy pukimanóval voltál várandós, de épp most segítette világra.
2020. jún. 8. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!