Terhes lettem egy olyan sráctól akit mindenki utál az ismerőseim közül de én szeretem. Mit tegyek? Hogy mondjam el a szüleimnek? (Ők is utálják a srácot)
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 22:08
1/9 anonim válasza:
Elsőnek is legyél őszinte velük ez a legfontosabb. Mondd el mit érzel iránta hogy te megtaláltad benne az igazit próbáld meg hogy ők is meglassak benne a jót amit te is látsz benne.. aztán mondd el nekik... Vagy csapj az asztalra és mondd meg nekik kerek perec hogy te őt szereted és gyermekét varsz tőle...
2/9 anonim válasza:
Szabad tudni hány éves vagy? Sokat jelentene.
3/9 anonim válasza:
Legjobb ha elveteted , inkåbb most legyėl önálló tanulj és felnőttként tervezz családot mintsem megbánjátok g9nrok lesznek .
4/9 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel, meg azzal is, h fontos a korod. De az eszedbe se jusson, hogy elveteted! Ha szereted téntleg a srácot, menni fog! Légy őszinte! Drukkolok!💖
5/9 anonim válasza:
Azért csak van oka annak, hogy minden ismerősöd rühelli a kölköt?
Feka? C? Drogos? 30+-os? Csóró? Nős?
6/9 anonim válasza:
De komolyan, miért útálja mindenki? Elmondhatnád....
18/l
7/9 anonim válasza:
Ha a szexhez volt eszed, akkor ahoz is legyen, hogy most mit tegyél. A háttértörténet teljesen mindegy. A lényeg, hogy mond el a szüleidnek minél előbb, mert ők tudnak csak neked segíteni, ha megtartod, ha nem!
9/9 anonim válasza:
Minél gyorsabban legyél túl rajta!
A srác mit szólt? Ő tudja már?
Az biztos, hogy oka van, ha mindenki utálja. Úgyhogy te is gondold végig reálisan, hogy mire számíthatsz. Egyedül is tudod vállalni a gyereket, ha se az apa, se a te családod nem támogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!