Miért történik sok vetéles az ismerőseim körében? Igy én is féltem a pocaklakóm és nem tudok boldog terhes lenni.
Figyelt kérdés
Olyan rossz erről beszelni,írni. Én is terhes vagyok, 7 hetes. Az ismerőseim közül sokan babá várnak és többen el is veteltek 14.héten,8.héten... Ezek a negatív dolgok miatt nem tudom 100% örömmel átélni a terhességem mert folyton az jár a fejemben, hogy mi van ha nálam következik be a következő vetélés (tavaly már volt egy sajnos)? Hogy próbáljak ne erre gondolni? Ki hogy tud ezeken átsiklani és élvezni a terhességét? :(2018. okt. 31. 16:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem senki. A terhesség 40 hete alatt mindig parázik az ember, hol jobban, hol kevésbé. Amit tenni tudsz, hogy nem olvasgatsz vagy hallgatsz rémtörténeteket. Sajnos a vetélés és a halva szülés benne van a pakliban, és bárkinél előfordulhat. De amíg nincs probléma, tudom nehéz, de fölösleges stresszelni magad ezzel. Bízz a testedben és a babádban. Az elsőt végig idegeskedtem én is, azt hittem a másodikat nem fogom. Ugyan úgy azt is. Szóval tisztában vagyok vele, hogy nehéz, de akkor is meg kell próbálni. Boldog babavárást. :)
2/4 anonim válasza:
Mivel a terhességek fele megszakad (mindig is így volt, amióta létezik terhesség) az elsö 10-12 hétben, ezért ez teljesen "normális".
Az egyetlen, amiért feltünik mostanában, hogy mindenki sokszor már a menzesz kimaradása elött tesztel, és ezért olyan terhességekröl is tudomást szerez, amit régebben észre sem vettek, elintézték azzal, hogy késett vagy egyszer kimaradt a menzeszük.
Tudomásul kell venni, hogy ez természetes, másrészt meg nem kell túl korán tesztelni, akkor nincs annyi stressz.
3/4 anonim válasza:
Tiszta para az egész, engem leginkább az nyugtatott meg, hogy terhesség nélkül is lehet ezer baja az embernek, szóval igazából terhesség nélkül is lehet folyton félni, csak nem érdemes.
4/4 anonim válasza:
Teljesen ezalól nem lehet megszabadulni, de azt te döntöd el, hagyod-e, hogy elrontsa a terhességed.
És valóban 4+ hetesen már tudják a kismamák, hogy megfogantak, mikor még sejteni sem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!