Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam terhes tesztet. Az...

Csináltam terhes tesztet. Az egyik csík a 2ből halványabb, mint a másik. A leírás szerint ez pozitívat jelent. Csináljak pár nap múlva egy új tesztet? Vagy biztos, hogy van pocaklakóm? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem szeretném feleslegesen beleélni magamat, de nagyon boldog vagyok!
2010. okt. 22. 08:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok.

A helyedben én tesztelnék később is, hogy lássam, erősödik-e a 2. csík.

2010. okt. 22. 08:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha látod a 2. csíkot márpedig látod akkor az baba de ha meakarod magad nyugtatni akkor csinálj egyet holnap reggel is mert kétnaponta duplázódik a hcg akkor biztos erősebb lesz a 2. csík de tuti baba. Gratulálok. Remélem nekem is hamar lesz ilyen tesztem.:))
2010. okt. 22. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
akarom mondani holnapután csinálj:)) Bocsi
2010. okt. 22. 09:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, a tanácsot, remélem neked is hamarosan 2 csíkos lesz... Mióta tervezitek?
2010. okt. 22. 09:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap kellett volna megjönnie, és ma teszteltem. Lehet, hogy korai volt még, és azért halványabb az egyik csík?
2010. okt. 22. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy baba nyugi.:)) Tök jó.

Nekünk majd lombik lesz és már van is gyerekünk de tesót szeretnénk. A petevezetőimmel van gond. De valahogy bízom a testemben és reménykedem. másfél éve szültem. Majd meglátjuk mi lesz. Neked pedig gratulálok és vigyázz magatokra de ha csinálsz másik tesztet azért írj majd de tuti erős pozi lesz:)

2010. okt. 22. 10:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a graulációt! Remélem összejön nektek a tesó!! Drukkolok nektek! Írd meg mindenképpen, hogy mi lett! Az első gyerek is lombikbébi volt?

Arra gondoltam, hogy hétfőn csinálok még egy tesztet. Ha az is ilyesmi eredményt produkál, akkor bejelentkezek a nőgyógyászhoz.

2010. okt. 22. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyugi, a halvány pozitív is pozitív.

Nemrégiben tettem fel 1 kérdést, és szinte mindenki lehurrogott, hogy minek képzelem be magamnak hogy terhes vagyok a tesztem totál -, de aztán "bosszúból" csináltam pár nap múlva egy másikat azon pedig csak úgy virított a második csík. Mára padig már hamarabb előjön a terhes csík, mint a kontroll (6+3 hetes vagyok).

Szóval csak nyugi ott lesz a baba.

Vigyázz magadra, egyél sok gyümölcsöt, és zöldséget.

Majd írj ám :)

2010. okt. 22. 12:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Ma csináltam még egy tesztet. Ezen már csak egy hajszálnyit világosabb az egyik csík, mint a másik. :):)

Köszönöm a tanácsaitokat!

2010. okt. 24. 08:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most már tényleg gratulálok!

Szép, problémamentes babavárást kívánok.

2010. okt. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!