Volt olyan teszted, amin a 2. csík olyan halovány hogy csak kinti fénynél láttad, mégis babát jelentett? De azért látom ha erősen nézem!
Figyelt kérdés
Ja a ciklusom 30-31 napos,és ma a 28. napom van.Illetve lombik beültetés+ 8 nap.Sajnos nyáron volt ilyen halvány tesztem,de csak két napig,és utána már csak negatív:(2011. nov. 3. 15:04
1/14 anonim válasza:
Nekem, de én nem voltam lombikos. Menzi előtt 1 nappal nagyon halvány alig látható +. Most 17 hetes vagyok.
Drukkolok neked:D
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha valamit tényleg látok ott akkor az mindenképp HCG-t jelent a szervezetben?
2011. nov. 3. 15:13
3/14 anonim válasza:
Igen. Fényképezd le és tedd fel a www.kepfeltoltes.hu-ra :)
4/14 anonim válasza:
Én aznap teszteltem, mikor meg kellett volna jönnie és annyira halvány volt a második csík, hogy nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ott van e, körbemutogattam anyumnak is, ők sem tudták eldönteni. Ott volt, ennek már lassan három éve. Szorítok neked!
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a fényképen egyáltalán nem látszik!Ha a mensit veszem alapul,akkor nagyon korai 2-3 nappal előtte,de ha a lombikos dátumot,akkor meg pláne korai,mert ET+14-en kellene tesztelnem!
Úgy rettegek,hogy megint becsap a teszt,mert ez a 6. lombikom:(
2011. nov. 3. 15:21
6/14 A kérdező kommentje:
Én nem mutatom még senkinek,mert fél éve mikor "becsapott" a teszt,akkor szegény férjemet is bezsongattam és nem lett sajnos baba.
2011. nov. 3. 15:22
7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 15:17-es nem tudsz képet felrakni,hogy hasonlítani tudjak?
2011. nov. 3. 15:23
8/14 A kérdező kommentje:
Sok olyan képet láttam már tesztekről,amire azt írták hogy "nagyon halvány csík".
Na most az enyém mindnél halványabb:((((
2011. nov. 3. 15:31
9/14 anonim válasza:
15.17-es válaszoló vagyok. Sajnos az a teszt már nincs meg, több mint három éve volt, és közben költözködtünk is. De tényleg annyira halvány volt, hogy anyukám is azt mondta, hogy ez lehet, hogy csak szellemcsík.
10/14 anonim válasza:
Szia!én szombaton nagyon nagyon halványat teszteltem, hétfőn ugyan azzal a tesztel sokkal erősebbet,de még mindig nem 100%-os és ma is teszteltem egyet másik tesztel az is még mnidg halvány!!:D:D:de itt van érzem, mert keményedik a hasam!:Ddrukkolok nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!