Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan teszted, amin a 2....

Volt olyan teszted, amin a 2. csík olyan halovány hogy csak kinti fénynél láttad, mégis babát jelentett? De azért látom ha erősen nézem!

Figyelt kérdés
Ja a ciklusom 30-31 napos,és ma a 28. napom van.Illetve lombik beültetés+ 8 nap.Sajnos nyáron volt ilyen halvány tesztem,de csak két napig,és utána már csak negatív:(
2011. nov. 3. 15:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó:nem tudod a tesztedet megmutatni mennyire halvány?
2011. nov. 3. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát majd megpróbálom feltenni, de csak a hétvégén, mert most nem vagyok odahaza!:)de ha most hallvány és 2 nap múlva egy kicsit erősebb akkor minden ok!!:)még én sem tudok felhőtlenül örűlni egyenlőre!:(
2011. nov. 3. 20:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan tesztem amin iszonyat halvány csíkot láttam de csak akkor ha nagyon erősen néztem és ha sokáig néztem már nem láttam.

Sajnos nem jelentett babát, valószínűleg száradási csík lehetett.

2011. nov. 3. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha van digitális fényképeződ akkor állítsd át és tudsz vele úgy fotózni mintha negatív lenne,ha azon látszik akkor valószínű baba van.Nekem mensi elött 2 nappal azaz ET+12 napon halvány pozi,aztán minden nap néztem erősödik-e.Szoritok neked,kívánom a legjobbakat!
2011. nov. 5. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!