Akinek alig látható halvány csík volt a tesztjén azok babásak voltak, illetve maradtak? Volt olyan, akinél ez nem jót jelentett?
A halvány csík is csík!
Napról-napra erősödni fog!
gratulálok!
Szia,
Nekem alig volt látható a teszten a csíkocska, és volt pici, megmaradt, és remélem még a nyár elejéig ott is marad.
Miért kérded, hogy nem jót jelent? Ha tervezett baba volt, és semmi bajotok, akkor minden rendben van a színtől függetlenül... Még kevés a hcg a szervezetedben, vagy kevésbé érzékeny a teszt, azért halovány... nyugi
Szia!
Mi terveztük a babát. :) Mikor már késett 2 napot, vettem tesztet, meg is csináltam, mert éreztem, hogy "van valami". Az egyik csík erősebb volt, a másik nagyon nagyon halovány. De olvastam, hogy nem muszály egyforma erősségűnek lennie a két csíknak. (ez azt jelenti, hogy még kevés HCG szint van a szervezetben). Vártam még pár napot (2 napot) mert már nem bírtam tovább és megcsináltam a következő tesztet, amin már erősebb volt a csík. Szóval ez már tuti volt, hogy kismama vagyok! És Te is az vagy, ha halovány is az a csíkocska! Gratulálok hozzá! Én most 8 hetes vagyok :)
Szia.
Látom, hogy félve nézed azt a halvány csíkot. érthető, ha már elvetéltél egyszer. Én ugyanígy jártam. Halvány csík, éljen terhesség !, majd felszívódó magzat. De a csík, valóban terhességre utal, ez nem is kérdés. Nagyon nagyon szorítok!!! :-)
Én két tesztet csináltam és mindkettőn halvány csík volt.
Most 4 és fél hónapos babás vagyok.
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!