Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes terhes vagyok, a...

33 hetes terhes vagyok, a pocaklakom minden nap csuklik, hogyan segithetnek neki, valami tapasztalat?

Figyelt kérdés
amikor csuklik, szoktam inni vizet, de nem hasznal, szokott igy lenni valaki rajtam kivul? es ha igen mit szokott csinalni?
2010. okt. 18. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:

semmit mit kellene ?

jó jel ha csuklik mert iszik a magzatvizből..

nem lehet és nem is kell befolyásolni.

nem fáj neki nem kellemetlen

nekem rengeteget csuklott a kicsi a pocakban és semmi baja nem lett..

2010. okt. 18. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
nem kell elmulasztani ez egy természetes dolog náluk! Attól hogy Te iszol Ő még csuklani fog csodálom hogy ez nem jutott eszedbe.... Nyeli a magzatvizet amiból cukorhoz jut. Ez csak jó.
2010. okt. 18. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Viccelsz? ez komoly? iszol vizet, gondolod, azt rögtön megissza, és nem fog csuklani. Ez jó poénnak.
2010. okt. 18. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy csuklik! Azt jelzi, hogy fejlődik a tüdeje és a csuklás is edzi azt!
2010. okt. 18. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egy normális folyamat, gyakorol a baba! Sőt, az a jó, ha sokat csuklik. Nem lehet megszüntetni, és ne is akard!
2010. okt. 18. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is elég gyakran szokott csuklani, szinte 5 percig is, és van olyan nap is, amikor 4x is csinálja, és van olyan nap is, amikor egyáltalán, de sztem ez ellen nem tudsz mit tenni, mert ha te csuklasz, és iszol rá vizet, az csak neked segít, de neki nem! Sőt, azt mondják jobb, ha csuklik, mert fejlődik a tüdeje, és edződik is! Eleinte engem is zavart, de ezen ne idegeskedj, átmegy rajta előbb-utóbb! Boldog babavárást! 36+4 hetes km
2010. okt. 18. 11:58
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, orulok hogy az jo dolog ha csuklik, kismamak, boldog babavarast!
2010. okt. 19. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!