Kis-mamik valakinek tapasztalat a More Milk kapszuláról? Mikor kezdjem el szedni és meddig érdemes? 39hkm
Akkor kezdd el szedni, ha már megszültél, és nagyon kevés tejed van. Ha sok tejed van, kár megvenni. De ezt nem tudhatod most még.
Ha kevés a tej, első körben érdemesebb a tejserkentő teát inni, mivel olcsóbb. Ha az sem segít, akkor lehet ezt a drága kapszulát.
Könnyű szülést.
Én is keresgéltem, hogy szülés után mivel érhetem el, h elegendő tejem legyen. Szerencsére semmit sem vettem előre, mert most kidobhatnám. Annyi tejem lett, hogy a kórházban már mondták a csecsemősök, hogy nehogy valami tejserkentőt egyek, mert baj lehet belőle, így is bedurrantak rendesen a melleim, sokat kell fejnem, mert a babám nem tudja az összes tejet kiszívni. Nem tudom az-e az oka, hogy a babám állandóan cicin akart lenni a kórházban, de az biztos, hogy mohón szívogatta cicit, így születése után 2 nappal már rengeteg tejem volt, már akkor fejnem kellett a felesleget.
2 és fél hetes baba anyukája
Szia, na hát végre tudunk rólad valamit,gratulálok a kicsikédhez nagyon sok egészséget kívánok nektek!
Milyen volt a szülés mennyivel lett meg?Légyszi irj le mindent,
Bocsi Sumergonak írtam! :)
Köszi a válaszokat,várok még véleményeket!
1.vagyok
Az én babámnak pont nagyon jót tett, ha laktorherbet ittam :) Ha nem ittam, pukizott és sírt, hogy fáj a hasa, ha ittam, akkor jól volt. Tejem rengeteg volt, csupán a hasfájás miatt ittam a teát.
Ki kell magadnak majd tapasztalni, hogy mire lesz érzékeny a babád pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!