Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhesnek néznek az ismerős...

Ha terhesnek néznek az ismerőseim jelentheti azt hogy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, de a hasam felpuffad és olyankor terhesnek néznek. A párom és az anyósom szerint ez azért van mert terhes leszek, és jelzi előre a méhem az embereknek. Nyitott vagyok az ezoterikus dolgokra, de ez nekem súlyos. A párom már elkezdte beleélni magát, és gyerekszobát csinál a dolgozóból.
2020. jún. 7. 23:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Húzd ki magad - sok fiatal, vékony nőnek a hanyag tartás csinál terheshasat.

[link] És edz egy kicsit a mély hasizmokra. Puffadás pedig középidőben és menzesz előtt vagy már alatt szinte mindenkinél előfordul.

Persze, hogy megalázó, egyrészt, hogy intim témába turkál a mama, másrészt, hogy nem voltatok rögvest sikeresek. Ezért nem érdemes világgá kürtölni, ha "babaprojekten" vagytok.

További jótanácsok: párod ha még nem tette, de te szeretnéd, előbb vegyen el (és ne "majd egyszer"), mert a gyerek sokkal visszacsinálhatatlanabb kapocs, mint a házasság. (Bocs, ha mellélőttem, csak ez a "párom" szóhasználat nekem ezt feltételezi.) Anyóstól pedig költözzetek messzebbre, mert ha tényleg összejön a baba, ennél sokkal nagyobb viharok lesznek a biliben - szó szerint :D

2020. jún. 8. 08:57
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a néni kattant, már ne is haragudj. Nem mindegy, ki mit mond? Párodat sem értem, majd pozitív teszt + genetikai uh után nekikezdhet a babaszobának...
2020. jún. 8. 10:12
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem is néztek már terhesnek, mert nagyon puffadt a hasam. Tényleg terhes lettem. Kb 15 évre rá.
2020. jún. 8. 10:13
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de a méhed honnan tudná, hogy ti a következő pár hónapban szexeltek-e, vagy sem?? És miért jelenzé az embereknek, hogy te terhes leszel? Maximum neked jelezhet valamit a tested, mikor már megtörtént a megtermékenyülés. Negatív a teszt, meg is jött, nyugodjon már le a mama, vagy ne menjetek oda hozzá.
2020. jún. 8. 10:31
 15/30 A kérdező kommentje:

Az anyóstól nem tudunk messze költözni. Sokféle betegsége van, nagyon sok gyógyszert szed. Ezeket mi váltjuk ki neki. És a kertet is mi rendezzük. Párom nevén van a ház, de anyós benne lakhat.

Elvenni nem akar...

2020. jún. 8. 10:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hajjajj... És kell ez neked? Gyereket akarna, de elvenni nem... Ez elég nagy baj. A drága anyós meg ezek szerint élete végéig központi szerepet tölt be a mindennapjaitokban. Nincs azzal baj, ha segítetek nyílván, de ami sok, az sok. És ahogy látom, párod issza minden szavát, akkor is, ha a józan ész ellen megy ezzel.
2020. jún. 8. 10:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
örülj, hogy megjött és menekülj
2020. jún. 8. 11:04
 18/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van.
2020. jún. 8. 11:50
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Jelzi előre a méhed az embereknek hogy terhes leszel. Ezt ugye a kedves anyósod és a párod sem gondolta komolyan?
2020. jún. 8. 11:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

de a méhed honnan tudná, hogy ti a következő pár hónapban szexeltek-e

arról nem is beszélve, hogy nem a méhe puffad.

2020. jún. 8. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!