Volt valaki olyan helyzetben hogy rokonai, ismerősei, kollegái hamarabb mondták meg hogy terhes mint hogy te magad tudnád?
A férjem egyszer egy kolleginájának szólt oda, hogy figyu elég sápadt meg álmatag vagy nézzél már egy terhestesztet!
A csaj elgondolkodott, másnap pozitívat tesztelt :D
Nekem a legjobb barátnőm mondta. Bejött az ajtón, rám nézett és csak annyit mondott, hogy “te terhes vagy”! Ekkor még én sem tudtam, csak annyit, hogy késik pár napja, de senkinek nem mondtam, még a páromnak sem. Másnap csináltam is egy tesztet és pozitív lett. Azt mondta a barátnőm, hogy egyszerűen látszott rajtam, más lett az arcom.
A környezetemben is hamar kiderült, hogy terhes vagyok, a 10. héten már kb mindenki tudta, sokan rákerdeztek mert tényleg látszott rajtam. Mindenki azt mondta, hogy látszik az arcomon🤷🏼♀️ Meg a hasam is puffadt volt nagyon, amúgy vékony vagyok és feltűnő volt.
Gyomorrontás miatt hánytam a munkahelyemen, mindenki azzal jött, hogy "csak nem terhes vagy?" Nem voltam az. Évekkel később, abbahagytam a dohányzást (egy majdnem tüdőgyulladás miatt). Mindenki azt kérdezte, hogy terhes vagyok-e. Persze nem voltam.
Amikor tényleg terhes lettem, volt aki kiszúrta, volt aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!