Szívemre hallgassak vagy az eszemre?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy most, majd' 3 hónapja helyezkedtem el egy nagyon jó kis munkahelyen, viszont a párom nagyon szeretne babát.Nem mellesleg én is vágyom egy picire:),de ilyenkor mindig a munkahelyem jut eszembe,hogy ne hagyjam elbukni, de viszont lehet hogy nem tennének ki,csak mert terhes lettem. Véleményetekre lennék kíváncsi? Ti mit tennétek?2010. júl. 28. 10:13
21/22 anonim válasza:
nem tudhatjuk valóban tartasz-e esküvőt, de a munkáltató nem hülye. és nem kellene ilyen hangnemben nekiesni senkinek... emellett jelezném, hogy édesanyám cégvezető. és nem hülye, pontosan tudja, hogy a fiatal női munkatársnál, ha gyermektelen, akkor várható a gyerek... nyilván,ahoyg anyám sem, más cégvezető sem ostoba. tisztában vannak alapvető tényekkel.
22/22 anonim válasza:
JELEZNÉM....eceteraecetera..nekem nem kell bizonygatnom semmit ,főleg nem neked.Én cégvezetőként igenis megválogatom kit veszek fel...mivel jogom van hozzá,Nyilvánvalóan nem az a célom, hogy az alkalmazottaim már az első pár hónapban bebabásodjanak nekem...Aki ilyen céllal keresi a munkát,az menjen állami céghez....Neked meg nem kell pártfogolnod senkit,van szája(billentyűzete)majd megvédi magád ha akarja.De ez egy olyan oldal ahol hozzá lehet szólni a kérdésekhez,nem kell egymásnak nagy egyetértésben bólogatnunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!