Szívemre hallgassak vagy az eszemre?
Szia!
Én a helyedben most belevágnék a babaprojektbe. Mert egy részt nem olyan könnyű teherbe esni ahogy azt sokan gondolják. Egy egészséges nőnek a peteérése idején kb 30-35%-a van teherbe esni. Ez több hónapig is húzódhat. Persze ismerek olyat aki egy hónap alatt teherbe esett. Én egy fél év alatt estem teherbe. Szedsz fogamzás gátlót? Ha igen akkor állj le vele és érdemes ilyenkor várni pár hónapot (az orvosod majd jobban tudja mint én, hogy pontosan mennyit) és utána már lehet próbálkozni. A lelkes vagy a munkahelyeden akkor így is úgyis észre fogják venni, hogy jó munkaerő vagy nem kell külön bizonygatnod ezt. Mivel ilyen jó munkakörben dolgozol a terhesség idején is tudnál dolgozni ami + egy érv a terhesség mellett! Én belevágnék!! Drukkolok neked! Majd írd meg hogy döntöttél és ha terhes leszel majd valamikor azt is írd meg, szeretem a sikertörténeteket:))
Minden jót! Szia
Írtad hogy kíváncsi vagy,ezért írom le az én történetem: esküvő után a férjemmel úgy terveztük, hogy még várunk 1-2 évet a babaprojekttel. Volt (van) egy jó munkahelyem, ahonnan még suliba is jártam. Már egy éve dolgoztam ott akkor voltak a vizsgáim is. Mivel gyógyszert nem szedtem (kúpot használtam), én beleestem abba a pár %-ba aki terhes lesz! Nem bántuk, nagyon örültünk neki! 10 hetes terhes voltam mikor a munkahelyemen bejelentettem, azért ilyen korán, mert gyógyszertárba dolgoztam és áruátvételkor a ládákat( elég nehezek) én is emelgettem ép úgy mint a többiek. Meg nem egy könnyű munka a laborban sem, na de nem is ez a lényeg! Semmi gond nem volt, jól fogadta a hírt a főnököm. Még gyeden vagyok, és remélem ha visszamegyek akkor sem fog pár hónap múlva kirúgni!
Szerintem ha mindketten akarjátok vágjatok bele!Dolgozni is tudsz ha minden rendben lesz!
Sajnos én csak 22 hétig tudtam dolgozni, mert meg kellett műteni vakbéllel, és ezután már nem mentem vissza!
Ír meg majd ha lesz már valami eredményetek! :)
Szia!Az én sztorim.
18 évesen mentem férjhez, kb. rá fél évre elkezdtünk próbálkozni. Mindketten nagyon szerettünk volna gyereket.
20 évesen helyezkedtem el, nyáron a munkahelyemen (szintén jó munkahely nagyon szeretem/szerettem), még mindig próbálkoztunk eredménytelenül.Rá 1 hónapra hogy elhelyezkedtem pozitív lett a teszt, még nem szóltam a munkahelyemen 7 hetesen elment a baba. A munkahelyemen nem is tudtak erről a terhességról.Decemerben újra pozitív teszt.14-16 hetesen szóltam először bent hogy miújság.Azt mondtam nem volt tervezett, becsúszott azért is csak ilyen későn tudtuk meg.
Szinte napra pontosan 1 éve dolgoztam ott amikor eljöttem szülési szabira. És úgy engedtek el hogy vissza várnak! Sőt amikor megszületett a fiem, és mentembe az iroodába papírokért közölte a főnököm, hogy nyugodtan maradjak otthon,és szüljek még egy gyereket, ha akarok, utána is vissza várnak.Most amikor szóltam hogy hát útban a kistestvér, gratuláltak, és ismét biztosítottak róla hogy utána amikor vissza akarok majd menni ott vár a helyem.
Szerintem ha jól dolgozol, és megszeretnek nem lesz gond avval, hogy vissza menj oda dolgozni.
Meg egyébként, mint az én példámból is adódiknem biztos hogy rögtön össze jön a baba!
Én azt mondom ha készen álltok rá, és mindketten akarjátok akkor vágjatok bele! :)
Sok sikert! :)
35+2h kismami
Hát kérlek....én összeteszem a 2 kezemet,hogy nem olyan alkalmazottaim vannak,mint te!Elmész egy munkahelyre és rögtön lebabázol?Már ne is haragudj ez milyen módi?
Ilyen fiatalon ráadásul,vagy érzi az ember,hogy mindent feladva bármi áron át pocaklakót akar,vagy vacilál..Nos,úgy látom te az utóbbi kategóriába tartozol,s az is lehet,hogy a barátod hatására akarnád csak a picit..illetve ezzel tartanád meg őt...fiatal vagy még,ha nem vagy felkészülve az anyaságra,szerintem felesleges ezen gondolkoznod..Ráadásul NEM RENDELÉSRE JÖN A GYEREK!majd ha a sors akarja..ezt nem te döntöd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!