Nemvárt előtt 1-2 nappal éreztetek már valamit amiből tudtátok, hogy baba lesz? Tesztelni még nem akarok, max jövőhét közepén ha nem jönne meg.
Nekem is 26-28 naposak a ciklusaim és én is ma vagyok a 26. napon. A mellem hol érzékeny, hol nem, bár nekem menzi előtt nem szokott. Pattanásaim szoktak lenni, most egy van. És a hasam meg a derekam fájdogál. Szerintem holnap meg fog jönni. Nekem nincs itthon tesztem, ha nem jön meg vasárnap sem, akkor hétfőn veszek. Szorítok, hogy mindannyiunknak sikerüljön.
N
Szia!
Én keddre nem vártam és nem is jött, a teszt viszont negatív lett, amit aznap csináltam. Még csak 1 hónapja kezdtünk el próbálkozni. Lehet csinálok reggel még egyet. Az tünet lehet, ha tegnap és tegnapelőtt reggel eléggé megszédültem és egy kis hányingerem is volt? Vagy csak simán a melegtől?
Én szurkolok nektek, remélem összejön a baba minél hamarabb.
Én minden mensimet megéreztem előtte való nap kb.,rosszkedvem volt,ingerült voltam,görcsölt a hasam,egyebek.
11-én nemvártam,semmi tünet,szárazság.Na mondom csinálok egy teszet,elugrottam az auchan-ba,és rögtön itthon meg is csináltam,szóval nem reggeliből.Jó erős pozi lett!
Ha eddig voltak tüneteid,most viszont nincsenek,akkor remélhetőleg neked is kétcsíkod lesz!
Majd írj,mi lett!
Drukkolok!
még sosem csináltam ilyet, nem tudom meg lehet-e nézni. Elég rossz minőségű lett..de holnap majd kiderül :-)
Igen tudom.. Sajnos. De amúgy élőben kékes árnyalat. és egy másik képen ami tisztább, valamiért alig látszik de annak a negatívja meg halványan meglátszik, míg ennek nem. Ezért is mondtam, hogy fals lesz ez. Legalább egy pillanatra jó érzést keltett :-) De azért ha holnap erősödne akkor lehetne remény. Sajnos csak ez lesz itthon holnap is, mert kettő volt a dobozban.
Na, most már lekattanok a témáról. Drukkolok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!