Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek összejött a baba....

Akiknek összejött a baba. Volt olyan, aki már a megtrermékenyítés után pár nappal "érezte", hogy most tényleg összejött!? Mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is lehet ilyenkor még semmit sem érezni. Max., ha ultraérzékeny valaki, akkor a beágyazódás környékén érezhet szurkálást, ill. lehet barnázás, de ehhez is el kell telnie 6-8 napnak.
2010. okt. 8. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

valóban nagyon kell figyelni

beágyazódáskor éreztem kis mensis görcsöket meg a hőmérsékletem alapján sejtettem hogy baba lesz.

2010. okt. 8. 12:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából, én ebben a kérdésben a belső érzésekre gondoltam, hogy lelkileg biztos vagy benne, hogy benned van a gyerkőc... Vagy hogy mondjam, hogy érthető legyen.
2010. okt. 8. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Első gyermeknél nem éreztem semmit, sem lelkileg sem testileg, viszont azóta több sikertelen terhességen vagyok túl, vetélőssel végződtek, de már a pé és együttlét utáni negyedik -ötödik naptól éreztem szurkálást, és azt, hogy szétszakad a méhem, és mindig pozi teszt volt a vége..majd vetélés..anyai ösztöneim viszont sosem súgtak semmit..
2010. okt. 8. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
lelkiekben nem.
2010. okt. 8. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már pár napra rá tudtam, hogy vmi más!!!! Olyan fura eddig ismeretlen érzéseim voltak. (pontosan nem tudom megfogalmazni hogy mi) Beágyazódásnál meg hányingerem volt és akkor már tuti tudtuk miért. Kívülről meg "ragyogtam" párom szerint. Csillogott a szemem, "megszépűltem", persze valószínű csak a páromnak,de ő látta rajtam ,hogy más vmi. És mondogatta, hogy jön a baba. Én meg csak nevettem rajta, titkon tudtam, hogy igaza van csak nagyon pesszimista alkat vagyok. Persze jött. Illetve már itt van 7 és fél hós gyönyörű lányka.
2010. okt. 8. 12:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem nekem nem téved ez az ösztön! MNajd kiderül 2-3 hét múlva! :D
2010. okt. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!