Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira izgatott vagyok,...

Annyira izgatott vagyok, muszáj leirnom! (Lehet ebből baba? )

Figyelt kérdés
Remélem nem jönnek majd a rosszindulatú emberek. Kilenc hónapja próbálkozunk a férjemmel, hogy babánk legyen. Voltunk minden vizsgálaton, se PCOS-em, se IR-em, se pajzsmirigy problémám se semmi gond nincs velem és a férjem sperma mintája is tökéletes. Csak a baba nem jön ☹️. 11.-en volt peteeresem (ovulációs tesztet használok) és tegnap óta kezdtem el pár dolgot megfigyelni magamon. Amúgy nem figyelgettem magam direktbe, csak olyan dolgokat vettem észre, amik eddig sosem voltam. Szóval, tegnap megittam egy nagy bögre kávét és olyan rosszul esett és émelygek azóta is. Aztán nagyon fáj a mellbimbóm, de a mellem nem, de a bimbóm annyira, hogy még melltartót is kihívás felvenni. Aztán, nekem sosem volt folyasom vagy nagyon nagyon kevés, most viszont napi 2-3 tisztasagi betét meg két bugyi elmegy, annyi van. Néha meg meg szédülök, bár ez lehet a meleg miatt is. És alul a hasam szurkal szinte egész nap. Még nem merek tesztet csinálni, félek, hogy megint negatív lesz, de ezek a jelek adnak egy kis reményt nekem. Igazából kérdésem nincs, csak jó volt kiirni magamból ezt az egészet, mert annyira izgatott vagyok, hogy el sem hiszitek 😊.
2019. szept. 1. 00:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Igen, gyakorizni tudok, teszt meg sajna nincs itthon. Nem alapfelszereltseg minden háztartásban.
2019. szept. 3. 02:28
 52/59 A kérdező kommentje:
Egyébként megnyugtatok minden károgot, negatív lett a teszt ☹️☹️☹️. Este nyolckor sikerült megcsinálnom, úgyhogy nincs baba, pedig minden jel erre utalt és nem is értem, hogy lehet ez.
2019. szept. 3. 02:30
 53/59 anonim ***** válasza:
91%
Januarban 2 hetet kesett, minden jel arrautalt, total be voltunk zsongvaferjemmel, hogy tuti baba van, aztan csinaltam tesztet, negativ lett, masnap meg is jott. Akkor mar kb. 2 eve szerettuk volna, hogy jojjon. A kovetkezo ciklusban megcsinaltam az utolso netrol rendelt ovulacios tesztjeim egyiket a 16. napon, akkor eloszor a ket ev alatt pozitiv lett, 11 nap mulva pedig mar ott alltam a kezemben a halvany pozitiv, de lathato hcg teszttel, es bogtem. Most itt rugdos a hasamban. Kitartas! En mar nem hinnek semmilyen jelnek a teszten kivul. Ahogy olvastam a kerdesed, eszembe jutott a januar. Szurkoltam, hogy ne legyen igazam. Kivanom, hogy atelhesd az anyasagot, amikor itt lesz az ideje. Nekem valoszinuleg a prolaktinszintem volt tul magas, ami miatt rovidebb volt a lutealis szak az idealisnal (vezettem egy idoben hogorbet), es bar ugy tunt, van ovulacio, teszt korabban sosem mutatta. Mar van egy gyerekem, o rogton sikerult, de nala dietaztam, aviva tornaztam, rendberaktam idoben a hormonjaim. Most alig tudom meg mindig elhinni, hogy itt van, pedig mar nincs messze a szules. Drukkolok, hogy nektek is sikeruljon. Miota szeretnetek?
2019. szept. 3. 07:22
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, latom, 9 honapja.
2019. szept. 3. 07:23
 55/59 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gratulálok nektek! És köszönöm, hogy kedves vagy most velem. Nagyon szeretnénk a babát, tslan túlzottan is és talán ez is a baj. El kellene engedni a gondolatot, csak túl nehéz. Főleg, hogy két teljesen egészséges emberről beszélünk (férjem és en) és ezt nem győzöm hangsúlyozni. Hát újra marad majd az ovulációs teszt, meg a várakozás, csak igyekszem kivételesen nem görcsösen akarni. Hátha így sikerül.
2019. szept. 3. 08:08
 56/59 anonim ***** válasza:
68%
Te magad írtad, hogy össze-vissza vannak a ciklusaid. 39 napos ciklus semmiképp sem egészséges, nem véletlenül kérdeztelek a luteális fázisaidról! Mi is sokat próbálkoztunk, küzködtünk, tudom miről beszélek. De aki ennyire értetlen azon be kell, hogy lássam nem lehet segíteni.
2019. szept. 3. 12:51
 57/59 A kérdező kommentje:
Nem kell rajtam segíteni, köszi 😂!
2019. szept. 3. 15:13
 58/59 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2019. szept. 8. 10:46
 59/59 A kérdező kommentje:
Negatív
2019. szept. 20. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!