Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira izgatott vagyok,...

Annyira izgatott vagyok, muszáj leirnom! (Lehet ebből baba? )

Figyelt kérdés
Remélem nem jönnek majd a rosszindulatú emberek. Kilenc hónapja próbálkozunk a férjemmel, hogy babánk legyen. Voltunk minden vizsgálaton, se PCOS-em, se IR-em, se pajzsmirigy problémám se semmi gond nincs velem és a férjem sperma mintája is tökéletes. Csak a baba nem jön ☹️. 11.-en volt peteeresem (ovulációs tesztet használok) és tegnap óta kezdtem el pár dolgot megfigyelni magamon. Amúgy nem figyelgettem magam direktbe, csak olyan dolgokat vettem észre, amik eddig sosem voltam. Szóval, tegnap megittam egy nagy bögre kávét és olyan rosszul esett és émelygek azóta is. Aztán nagyon fáj a mellbimbóm, de a mellem nem, de a bimbóm annyira, hogy még melltartót is kihívás felvenni. Aztán, nekem sosem volt folyasom vagy nagyon nagyon kevés, most viszont napi 2-3 tisztasagi betét meg két bugyi elmegy, annyi van. Néha meg meg szédülök, bár ez lehet a meleg miatt is. És alul a hasam szurkal szinte egész nap. Még nem merek tesztet csinálni, félek, hogy megint negatív lesz, de ezek a jelek adnak egy kis reményt nekem. Igazából kérdésem nincs, csak jó volt kiirni magamból ezt az egészet, mert annyira izgatott vagyok, hogy el sem hiszitek 😊.
2019. szept. 1. 00:07
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

Jaj lányok de kedvesek vagytok! Ma reggel is enyhe de tényleg nagyon enyhe emelygessel keltem. Hát igazából 7.-e,10-e körül tervezek tesztelni, mert az eddigi hónapokban sokszor elkapkodtam és olyan rossz volt mindig látni a negatív tesztet, ami később sem lett pozitív. Egyébként most is nagyon félek azért, hogy negatív lesz, azért kilenc hónap alatt ellőttem pár tesztet, ami mind ugye negatív lett. Szóval most hogy erzek jeleket csak még óvatosabb vagyok és nem akarom magam beleelni (persze ez megy legkevésbé 😊).

De mindenképp teszek fel képet ha csináltam tesztet és esetleg pozitív lesz. Bár az lenne!

2019. szept. 1. 06:34
 12/59 anonim ***** válasza:
79%
Mikor kéne megjönnie?? Ha 11én volt ovud, akkor már régen késik a mensid, nem??
2019. szept. 1. 07:01
 13/59 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanazt akartam írni, mint 12-es. Ha 11-én volt az ovulációd biztosan, az több mint három hét, simán mutatnia kell a tesztnek. Szerintem nyugodtan tesztelj akár ma délután, bőven mutatnia kéne.

Értem hogy miért nem akarsz tesztelni, de nem leszel kevésbé vagy jobban terhes, ha még több mint hétig teljes indokolatlanul hergeled magad :)

2019. szept. 1. 07:04
 14/59 anonim ***** válasza:
94%
Bíztató, nekem is hasonló tüneteim voltak, bár én nem émelyegtem. Melleim súlyosak és érzéjenyek voltak és nwm múlt el a mensi közeledtével sem múltvel, ez volt gyanús. Nemvárt délutánján teszteltem erős pozitívat. MNem tudom mikor volt ovu, mert abban a hónapban elengedtem és azt mondtam jön majd ha jönnie kell. És jött :) Most vagyok 5 hetes. Tesztelh, ha baba van már kimutatja!
2019. szept. 1. 07:23
 15/59 anonim ***** válasza:
91%
Bíztató, nekem is hasonló tüneteim voltak, bár én nem émelyegtem. Melleim súlyosak és érzéjenyek voltak és nem múlt el a mensi közeledtével sem, ez volt gyanús. Nemvárt délutánján teszteltem erős pozitívat. Nem tudom mikor volt ovu, mert abban a hónapban elengedtem és azt mondtam jön majd ha jönnie kell. És jött :) Most vagyok 5 hetes. Tesztelj, ha baba van már kimutatja!
2019. szept. 1. 07:24
 16/59 anonim ***** válasza:
16%
Hajrá! :)
2019. szept. 1. 07:30
 17/59 anonim ***** válasza:
80%
Ha 3 hete volt ovud, már rég késnie is kell... Akkor mire vársz?
2019. szept. 1. 07:39
 18/59 anonim ***** válasza:
87%

Nem jön ki a matek.

De a gyk amúgy sem alkalmas hcg mérésre. Próbáld ki a terhességi tesztet.

2019. szept. 1. 08:02
 19/59 anonim ***** válasza:
63%
Ezek szerint már késik? Akkor a teszt megmondja a tutit :)
2019. szept. 1. 08:13
 20/59 anonim ***** válasza:
37%
Megy az óriási drukk🤞🤞és vegyél teszt csináld meg ha baba van nem jó neki sem ha még jó pár napig stresszelsz ezen🤞🙏💓
2019. szept. 1. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!