Annyira izgatott vagyok, muszáj leirnom! (Lehet ebből
baba? )
Figyelt kérdés
Remélem nem jönnek majd a rosszindulatú emberek. Kilenc hónapja próbálkozunk a férjemmel, hogy babánk legyen. Voltunk minden vizsgálaton, se PCOS-em, se IR-em, se pajzsmirigy problémám se semmi gond nincs velem és a férjem sperma mintája is tökéletes. Csak a baba nem jön ☹️. 11.-en volt peteeresem (ovulációs tesztet használok) és tegnap óta kezdtem el pár dolgot megfigyelni magamon. Amúgy nem figyelgettem magam direktbe, csak olyan dolgokat vettem észre, amik eddig sosem voltam. Szóval, tegnap megittam egy nagy bögre kávét és olyan rosszul esett és émelygek azóta is. Aztán nagyon fáj a mellbimbóm, de a mellem nem, de a bimbóm annyira, hogy még melltartót is kihívás felvenni. Aztán, nekem sosem volt folyasom vagy nagyon nagyon kevés, most viszont napi 2-3 tisztasagi betét meg két bugyi elmegy, annyi van. Néha meg meg szédülök, bár ez lehet a meleg miatt is. És alul a hasam szurkal szinte egész nap. Még nem merek tesztet csinálni, félek, hogy megint negatív lesz, de ezek a jelek adnak egy kis reményt nekem. Igazából kérdésem nincs, csak jó volt kiirni magamból ezt az egészet, mert annyira izgatott vagyok, hogy el sem hiszitek 😊.
Tudjátok, össze vissza van a ciklusom, aztán ezért is vagyok picit összezavarodva. Múlt hónapban 39 napos volt, előtte 33,szóval tökre össze vissza. Most egyébként nincs itthon teszt, és kistelepülésen és most itt még gyógyszertár sincs nyitva, úgyhogy holnap tudok tesztet venni, csak tényleg félek, hogy mi lesz az eredmény. De mindenképp amint megcsinálom megmutatom. Annyira szeretnénk ezt a babát és volt már hogy 10 napot késett mégsem voltsm terhes, ezért is félek tesztelni.
2019. szept. 1. 08:47
23/59 anonim válasza:
Ha az ovulációs teszted alapján biztos az időpont, akkor mindegy, hogy a ciklusod mennyire van össze-vissza, annak a tesztnek már mutatnia kell. De majd akkor pár nap múlva kiderül :)
2019. szept. 1. 08:53
24/59 anonim válasza:
Holnap tesztelj:)
2019. szept. 1. 08:56
25/59 anonim válasza:
Megy a drukk!Én már tuti ellőttem volna napi 1 tesztet a hét minden napján.😂
2019. szept. 1. 09:55
26/59 anonim válasza:
Lehet baba is meg lehet valami gombás fertőzés is, túlságosan a két csík előtt ne éld bele magad.
Egyébként minden okkal történik. Az hogy eddig nem jött nem véletlen.
2019. szept. 1. 10:10
27/59 anonim válasza:
Ne vedd támadásnak se kötekedésnek, de azt mikor értitek már meg (nem te vagy az első, naponta 5 ilyen kérdés van) hogy ha szerinted a terhesség okozza a tüneteket akkor a teszt is pozitív lesz, hiszen a tünetek a hcg megjelenése után kezdődnek, vagyis a hcg szint emelkedése a vérben produkálja a hányingert, mell-érzékenységet stb. Ha úgy gondolod, hogy a tünetek azért vannak mert terhes lehetsz, akkor a teszt is pozitív lesz már ma is, és nem attól lesz rajta 2 csík mert vársz még 2 hetet.
Egyébként ahogyan írták már ha 3 hete volt az ovulációd akkor már ki fogja mutatni.
2019. szept. 1. 10:22
28/59 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! :)
De ne éld bele magad, mert én is voltam ugyanígy, és mégis negatív volt :( De mindenki másképp működik, úgyh a kimaradt mensiig tényleg nem sok mindent lehet mondani.
Meg amikor már annyira akarja az ember a babát, akkor már mindenféle szokatlan történik vele sajnos.
Mi is már régóta próbálkozunk egyébként.. :(
Írd majd meg, hogy mi lett veled! :)
2019. szept. 1. 10:51
29/59 anonim válasza:
Megy a drukk! kíváncsi vagyok a tesztre . :)
2019. szept. 1. 11:13
30/59 anonim válasza:
Azért azokat nem értem, akik már erre is gratulálnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!