Nektek mikor jelentkeztek a terhesség első tünetei és melyek voltak azok? Annyira izgatott vagyok.
A párommal tegnap együtt voltunk és valószínűleg bennem ment el. 3 hét múlva kellene megjönnie de alig bírok várni addig. Igaz nem mostanra terveztük, "véletlenül" alakult így de nagyon örülnénk neki.
Nektek mik voltak a legelső tünetek és kb mikor jelentkeztek?
A menstruáció elmaradása.
Hetedik hétben hányinger, émelygés, szédelgés.
"valószínűleg bennem ment el"
Ehhez nem kell nagy ész, de még ez se megy...
Szintén a menzesz elmaradása, minden más csak azután jött.
Viszont ha még 3 hét van menzeszig, feltehetően csak 1 hét múlva lesz ovud, szóval nincs nagy esély terhességre. Nem esélytelen, de nem is túl valószínű.
Régen volt, már nem emlékszem, de az biztos, hogy nem az együttlét másnapján.
Ezt a "valószínűleg" dolgot én sem értem. Hogyhogy nem tudod? Ez annyira alap.
A tünetek? Elsőnek mindjárt ott van a kimaradt menzesz, aztán reggeli hányingerek, hányás. Ennyi.
??? Most akkor teleküldött vagy nem?? Ha ezt sem sikerül eldönteni,neked is nehézkes lesz értelmezni az 1csík-2 csík dolgot...
Előbb talán higgadj le,mert fölösleges ez a hiszti,vagy megjön vagy nem. Ha nem jön meg,akkor kezdj el izgulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!