A terhesség első trimeszterében járok a második gyermekemmel. Az első beteg és folyton szívni kell az orrát. Ugye, szerintetek sem árt a pocaklakómnak?
Figyelt kérdés
Ha vki ismeri a szájjal szívós módszert (persze csövön keresztül, ezt lehet porszívóba is tenni, de attól félt), akkor tudja, hogy eléggé igénybe veszi a tüdőt.2017. febr. 23. 21:14
2/6 anonim válasza:
Ha nem kapod el és nem lesz lázad, akkor nem.
4/6 anonim válasza:
Kedves utolsó!. Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Mindenki úgy nevezi, ahogy neki jól esik. Ha frusztrált vagy ne itt vezesd le....
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Szerintem elég szomorú dolog, hogy valaki a hányás jelzőt használja egy édesanya kisbabájára tett becéző szavára. Nekem a pocaklakó, a babóca sokkal kedvesebb, minthogy mondjuk petezsáknak vagy embriónak hívjam, dehát ízlések és pofonok ugye...Bizonyára nincs gyereked, ráadásul baromira unatkozhatsz, hogy efféle válaszra vagy képes. Ja, és gyakorold a szövegértést!
2017. febr. 24. 14:24
6/6 anonim válasza:
El is tűnt a hozzászólása.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!