Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek vagy láttatok a...

Snoopy27 kérdése:

Mit éreztetek vagy láttatok a hasatokon az első trimeszter végén,11-12 hetesen?

Figyelt kérdés
Feszült, húzott, gömbölyödött? Vagy olyan volt mint, előtte. Nekem olyan mint előtte, és kicsit aggódom, hogy nem kellene-e már valamit éreznem, látnom. Nehezebb a hasam vagy bármi....dokihoz egy hét múlva megyek, utoljára 3 hete voltam.

#has #12 hetes terhesség tünetek
2017. febr. 24. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell semmi változást látnod, 22 hetes vagyok és szinte alig látszik valami gömbölyödés. 11 hetesen ha látszik valami, akkor az csak puffadás.
2017. febr. 24. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit
2017. febr. 24. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudom. a picim most 12hetes és mindenki azt mondja, h látszik már a hasam. nem a csontsovány kategóriába vagyok, de azért mondthatom, h sovány vagyok.

A csípőm nem valami széles fölösleg nincs rajtam,sőt fogytam a hányások miatt. puffadni szerencsére már nem puffadok.

Első babánk lesz tegnap a férjem meg is jegyezte, h ez már terhes pocak. A szokásos farmernadrágaimat már nem húzom, mert nagyon szorítják a hasam.

Szerintem ebbe a genetika is beleszól. A családomba mindenkinek hamar látszódott a pocakja.

2017. febr. 24. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak a 16-17. héten kezdett nőni a hasam, ami már nem csak a puffadás volt, viszont a 12. héten fekve már éreztem a méhemen, hogy kemény kitapintva.
2017. márc. 26. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!