Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira izgatott vagyok!...

Annyira izgatott vagyok! Párotok hogyan reagált a hír hallatán?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy megfogant a baba. :) Már terveztük, de elég gyorsan összejött :) A párom még nem tud róla, még dolgozik, és mindenképpen személyesen szeretném a tudtára adni az örömhírt :) A ti párotok hogyan reagált?
2012. okt. 30. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem fogta föl :) de én sem :)

persze nagyon örültünk neki, de ő a 12. hétig nem élte bele magát semmibe, azóta viszont annyira túlaggódik mindet, hogy nem igaz :)

2012. okt. 30. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:

jaj! nagyon gratulálok a babához, majd írd meg mit szólt hozzá :)

(1. voltam)

2012. okt. 30. 15:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Persze, majd megírom. Annyira boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni :)) Hihetetlen, még fel sem fogtam igazán :)
2012. okt. 30. 15:27
 4/11 anonim ***** válasza:

"Majd akkor hiszem el ha orvos is látott és ha már nő a pocakod." Persze örült, de rosszul esett. 1 évet vártunk rá és ezért nem akarta beleélni magát.

17hkm

2012. okt. 30. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:

párom is ezt mondta kb, amit a tiéd kedves 4-es. :( ő nagyon félt a vetéléstől, ezért nem élte bele magát

(1. voltam)

2012. okt. 30. 15:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem terveztük,így meglepődött,ahogy én is. A teszt után 2 napig gondolkodtam,hogy hogy mondjam el neki,mert még csak egy éve voltunk együtt. Aztán elmondtam. Azt kérdezte,hogy ez biztos? Mondtam,hogy igen. Azt mondta menjek el orvoshoz,elmentem. Aztán megkérdezte mit szeretnék. Azt mondtam,hogy erről közösen kell döntenünk. Erre az volt a válasza,hogy tartsuk meg. Kicsit tartottam tőle,mert egy év nagyon kevés idő... De gondoltam,rendben. Megoldjuk,megleszünk. Most egy hónapos a babánk :-) imádjuk. Azt mondta a szülés óta még jobban szeret,mint eddig. S én is imádom őt,nagyon jó érzés,hogy igazi kis család lettünk.
2012. okt. 30. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja es gratulálok!!!:)
2012. okt. 30. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Megmutattam neki a teszteket, de láttam, hogy nem esik le neki, mit is akarok :))) Vagy csak épp sokkot kapott, hogy ez az-e, amire gondol :D Persze én elpityeregtem magam (örömömben), na akkor már tudta, hogy ez nem lehet más...

Nagyon-nagyon vártunk a babára (10 hónapot), és nagyon örült a hírnek!

27 hetes kismama

2012. okt. 30. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
A sokadik teszt után végre ez két csíkos lett.Ő dolgozott írtam neki,hogy hát ez 2csík.Kérdezte,hogy ez mit jelent?Írtam,hogy ez azt jelenti ha jösz haza hozzál egy másikat,mert ez biztos rossz.Írta menjek le a dmbe vegyek ott másikat.Lementem az is 2csíkos lett.Kértem dokihoz időpontot.Megvizsgált,mondta,hogy baba,mikor kijöttem kérdezte,hogy na,mi van?Oda adtam a papírt neki,amit ő hiába olvasott nem értette:D Én meg sírtam,mert örültem:)Ő meg megijedt,hogy baj van:) De aztán,hogy ő mennyire örült azt nem is tudom.
2012. okt. 30. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Megtörtént a dolog, kitálaltam :D Annyira örült, először meg sem bírt szólalni, aztán megkérdezte, hogy biztos? Erre a kezébe nyomtam a képet :) Meghatódott, aztán együtt sírtunk örömünkben :)
2012. okt. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!