Olyan izgatott vagyok pénteken pozit teszteltm már alig várom hogy menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
Jobban figyeljek magamra sokat pihenjek (egy 21 hónapos mellett elsö 12 hét legnehezebb a vetélés szempontjából hogy nehogy baj történjen igaz? Ihatok alkoholmentes sört? Ha hason alszok segíti a bébi megtapadását?
napi 2-3 liter folyadékot is meg kell inni?
2012. jún. 17. 10:11
1/4 anonim válasza:
Igen, figyelj ha tudsz, ihatsz alkoholmentes sört, az alvási pozíció ezt nem befolyásolja. Igyál sokat, főleg a kánikula miatt is, ami most várható.
De főleg ne aggódj, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 17. 10:18
3/4 anonim válasza:
Szia!Először is gratulálok!Én is pont pénteken teszteltem pozitívat én is izgulok!Nekem 2 és fél éves kislányom van próbálom nem emelgetni nehogy gond legyen és mindent csak szép komótosan végzek!Elevitet szedek Te mit szedsz?Igen a sok folyadék is nagyon fontos!Nagyon boldog babavárást!És a legfontosabb hogy csak pozitívan! :)
4/4 anonim válasza:
Gratulálok csajok! Már alig várom én is a pozitív tesztemet! De ez a kis csalafinta babus még bújkál előlünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!