Drukkolunk egymásnak? Tapasztalatok, érzések stb. Aki nem várja 22. -e környékére .
Sziasztok lányok!
Ma voltam dokinál uh-n és már 16mm-es a "babóm" 5-6 hetes vagyok..
Írjátok meg a teszt eredményét... Drukkolok nektek csajok!!!!!!!!!!!!
Bea
Szia Bea! Jaj, de szuper érzés lehet! Nagyon gratulálok! Én majd 16-ra nem várom ismét, úgyhogy még van idő, mégcsak most vagyok ovu körül. Neked már milyen távolinak tűnhetnek ezek a problémák! Vigyázz magatokra, minden jót és ha lehet rendszeresen jelentkezz a fejleményekkel.
Timi
Bea! Én is még egyszer gratulálok a babához. Én is most vagyok ovu körül 18-20-ig nem várom, bár most nem igazán tudunk együtt lenni. A férjemnek új munkahelye van én pedig most megyek vissza gyes-ről. De remélem ennek ellenére hamarosan csatlakozhatok a kismamák táborához. További szép napot.
Nóri
Sziasztok!
Timi , Nóri DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!!Remélen sikeres lesz a babó akció !!!
Nekem nagyon hányingerem van..szinte egész nap..és étvágyam abszolút nincs a kajára sem tudok nézni..nagyon keveset eszek :(
szedek B6 vitamint van,hogynapi 5 szemet..de 3 szemet kellene..nem annyire csökkenti csak ha veszek be vagy 5 db-ot...
remélem hamar elmulik a hányinger..
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!
Bea
Sziasztok csajszik!!!
Hogy áltok a teszttel????Írjatok légyszi!!!
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!
Bea
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon Drukkolok!+++++
Mikor a legkevésbé számitottam rá egy új munka kezdetén tegnap csikosat pisiltem. annyira hihetetlen!
Szia Ildi!
Fel a fejjel!!! Ha volt hő emelkedésed meg a mensid sem volt normális akkor szerintem jó esélyed van a babóra!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
nekem még mindíg hányingerem van(de már egy picit enyhült) jövő héten megyek a védőnőhöz..hó végén meg a dokihoz!most 10hetes vagyok.
Tiszta szívből kívánom hogy mihamarabb te is éld át ezt az állapotot!!!(csak remélem neked gyengébb lesz a hányinger meg az émelygés!!!)Amint tudsz valamit kérlek írd meg!!NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!!
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!