Drukkolunk egymásnak? Tapasztalatok, érzések stb. Aki nem várja 22. -e környékére .
Hát, én ma már nem vagyok a toppon!!! :S:S
Előző hozzászólásomban Ildit írtam Timi helyett! :S:S
Bocsika, kész vagyok.
Szóval Timi! Megy a drukk! Meg mindenkinek!
Ne haragudjatok, iszonyatossan görcsöl a hasam és nagyon-nagyon meg van :(:(
További szép napot!
Anikó
Csatlakozom :S
elkezdett ma mensisen fájni a hasam és a hőm is kicsit lejjebb ment.
remélem azért lesz itt pozitív teszt vkinek!
fel a fejjel csajok. az új hónapnak együtt vágunk neki!
Márti
Sziasztok csajszik!!!
Drukkolok mindenkinek!!!!
Ma is görcsiztem...de egyre levésbé fáj már a mellem...lehet,hogy megfog jönni?? :(
Ma azon tanakodtam,hogy reggel kellene csinálni egy tesztet..de félek az eredménytől ( - )
P.Anikó neked van valami terhességre utaló jel?? Remélem összejön csajok!!!
Bea
Bea!
Én is ugyanúgy vagyok mint Te! :SS
kezd a mellfájdalom csökkenni tegnap mensi görcs, én nem sok esélyt látok (magam) számára, de jó lenne ha nem így lenne!!
REMÉNY hal meg utoljára!!!!!
Nem volt lelki erőm tesztelni...
Ma nem görcsizett a pocim..pedig reggelente nagyon szokott!!
Ui.: + Tesztelést!!!!!
Bea
Sziasztok!
Sajnos ma reggelre nekem is megjott :(
E.
Nekem is megjött ma délelőtt :(
Ki az aki még bizakodik? Neki/k drukkolok.
P.Anikó
Nóri vagyok.
Én még bizakodom picit, bár nagyon nem merek, mert akkor még rosszabb lesz amikor megjön. Holnaptól vasárnapig nem várom. Eddig a szokásos pattanások elmaradtak a mellérzékenység erősödik, viszont a hasam is erősebben fáj, mint tegnap. Az első terhességemnél is ugyanolyan volt a nem várt előtti hasfájás, mint amikor nem volt terhesség. Remélem a legjobbakat. Bár pont most kell visszamennem dolgozni, 28-án letelik a gyes, de azért reménykedek. És szorítok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!