Drukkolunk egymásnak? Tapasztalatok, érzések stb. Aki nem várja 22. -e környékére .
sajnos tegnap megjött,totál kivoltam..:(
Márti
Ildi, Márti! Sajnálom, hogy most nem sikerült, de tudjátok új hónap új remény! Koncentráljatok nagyon erősen arra, hogy sikerülni fog!
Remélem pozitív tesztekről is hallhatunk!
Kitartást Mindenkinek! Timi
Sziasztok.
Ildi, Márti őszintén nagyon sajnálom, hogy így alakult. De tudjátok, új hónap, új ciklus, új lehetőség a sikerre. Nem szabad feladni. Nagyon drukkolok nektek a továbbiakban is.
Nekem tegnap késő délután volt egy pötty barnázásom megint, de nem volt nagy, arra gondoltam, hogy na most biztos meg fog jönni...., de ma reggelre mégse. Még semmi :S
Nem tudom mi lehet ez igazából, mert nekem a vérzés elött van barnázás, de nem marad abba. Szóval nemtudom. Nem érzem, hogy meg akarna jönni, nem fájj semmim. Hozzá kelll tenni, hogy tegnap nagyon ki akart jönni a vukk és bettem be egy MagneB6-ot. Bár nem hiszem, hogy ez okozta volna. A ciklusom 26 napos és ma vagyok a 26. napon.
Majd beszámolok, hogy mi is történt.
Timi!
Szoritok nagyon-nagyon :):):)
További szép napot Mindenkinek!
Anikó
Ildi! Márti!
:( sajnálom , nincs vigasztaló szó tudom ilyenkor még az új hónap és reményeknek se lehet örülni. tudom jól.
nekem kb. 1 hétre rá mikor megjön akkor szoktam jobban lenni.
Anikó ! Irj mindenképp!
ha nem jön meg mikor fogsz tesztelni ?
Sziasztok! Még az első oldalon írtam (07-12 21:15), hogy 12 körülre vártam. A ciklusaim mivel nagyon rendszertelenek, clostyt írt fel a doki. De még mindig nem jött meg azóta sem. Már egy hete késik. 3-4 napja görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni(a nem sikerült terhességem is így kezdődött) Tegnap elkezdtem émelyegni, és egyből uzsgyí be a fürdőszobába tesztelni. De semmi :( Pedig az émelygésnek úgy megörültem. Úgyhogy most már a 32. napnál tartok. Nem tudom mi lesz. Amikor elkezdtünk próbálkozni kb. másfél éve, még elég bizonytalan voltam abban, hogy szeretnék e már babaát -mert hát még két éve sem vagyunk házasok, és nem gondoltam, hogy nem jön egyből össze-de most már nagyon szeretném, ha két vonalka lenne, és meg is maradna.
P.Anikó
Sziasztok!
Sajnos nincs jó hírem :(
Délután elkezdtem görcsölni , de valami hihetetlenül és sajna utána nem sokkal meg is jött :(:(
Remélem azért valameikünk sikerült :):)
Szép estét, és azért még kukkolok Rátok!
Ui.: én csak simán Anikó volnék! :):):)
Anikó
Jaj lányok! Most már valaki produkáljon egy pozitív tesztet, mert úgy elszomorodtam.
Én ugyan még csak vasárnapra, hétfőre nem várom, de ennyi kudarc láttán már én is veszítem el a hitemet.
Ha van hozzá kedvetek és már túlvagyunk a nagy depressziónkon, a következő ciklus folyamán is figyelemmel kisérhetnénk egymás életét. Talán így könnyebben merítünk erőt és kitartást egymásból! Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!