Drukkolunk egymásnak? Tapasztalatok, érzések stb. Aki nem várja 22. -e környékére .
Sziasztok!
Kriszti vagyok! Én 25-26 ra nem várom. De azt hiszem semmi, éhes vagyok mint a farkas viszont...folyásom nincs ami szokott lenni ilyenkor. Néha-néha napont kb.2x megfeszül a mellem, ennyi. Én azt hiszem ebben a hónapban is feladtam.
Bea! Igy van !
Én nem tesztelek DPO 17.-ig mert nekem a lut szakszaim kb. 15-17 napossak ebből indulok ki. Ma vagyok a 15. napon.
Görbém >>> [link]
görcs eddig sehol reggel volt enyhe.
Érdekes különben h reggel mikor felkelek eléggé fájnak a cickóim de délutánra estére ez nagyon megenyhül ... hmmm ilyet még nem tapasztaltam sose .
Bea! Drukk megy!!Mikor tervezel tesztelni ha addig nem jön meg ? + Kriszti Neked is!
Többieknek ... nagyon sajnálom :( h megjött.
sziasztok! enyhült a görcsölés és a mell fájás is!!
Holnap vagy holnap után kellene megjönnie..
Még nem mertem tesztelni..de ha vasárnapig nem jön meg akkor vasárnap tesztelek!!!!!
Félek az eredménytől ( - ) Remélem + lesz...
Bea
Oks!!!
Remélem nem jön meg!!!!!!! :)
Drukkolok nagyon neked is!!!!!!!!!!!
Mindenképp írd meg az eredményt! (ami remélem + lesz :) )
én is megírom!!!!
Bea
Sziasztok!
Nekem tegnap este sajnos megjött! Utálom az egészet!!
Márti, Bea! Ti vagytok az utolsó reményem! Hajrá!
Bea! Nincs jó hírem! tegnap nagyon mensisen fájt a hasam, még nem jött meg de én vezetek görbét és leesett a hőm. szal ennek ennyi volt. :S
DE NEKED ++++++!!!!! IRJ mindenképp!!!h mi lett :) olyan jó lenne vkinek lenne 1 pozi tesztje.
Még mindíg nem jött meg!!! :)
Nagyon reménykedem hogy nem is fog!!!
Holnap reggel csinálok tesztet!!!!!!!!
Majd megírom az eredményt!! ( drukkoljatok )
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!