Drukkolunk egymásnak? Tapasztalatok, érzések stb. Aki nem várja 22. -e környékére .
sziasztok.
én 22-25-ig nem várom.
kedves kérdező, én is pco-s vagyok, metfogammat és barátcserjét szedek, a ciklusom úgy tűnik rendeződik, előtte 60-80 naposak voltak.
Márti
21.15-ös vagyok
többen írjátok, hogy PCO-sok vagytok? Ez mi, és hogyan állapították meg? Mik a tünetek? Mit lehet tenni? Csak mert látom, hogy egyik jele a hosszú ciklus? Nekem van, hogy 60-70 napra jön meg, és másfél éve próbálkozunk babával is.
kedves utolsó!
www.pco-szindroma.hu nagyon sok hasznos info van benne.
jelek :
1. kimaradó hosszú mensi
2. UH - val alátámasztott cisztás petefészek
Kedves Márti!
nézegetem a görbéd és nekem is volt ilyen 2 ciklussal ezelőtt és nagyon aggódtam h nem nőtt meg jobban a hőm ... ez nem baj ? mitől lehet ? bár nekem max. 36.7 ig ment fel eddig.
szép görbe amúgy :) látszik a peteérés.
szia!
azt nem tudom meddig kellene emelkedni a hőnek, nekem alapból nagyon alacsony az alaphőm. nagyon szép a görbéd:)
hajrá!!
sajnos nekem tuti megjön:(
Márti
Sziasztok!Én 23-25 körül NEM várom..
Ma reggel görcsölt a pocim..olyan volt mintha meg akarna jönni..26-28 a ciklusom..
a görbés dolog hogyan is müködik???
Már 5 hónapja próbálkozunk...
Márti! köszi!
amig a coverline felett marad a hőd addig még bármi lehet! :)
A görbés dolog :) minden reggel azonos időpontban digitális hőmérővel nyelv alatt méred meg a testhőmérsékletedet. abból tudsz következtetni egy esetleges peteérésre valamint h mikor fog megjönni. hosszú ciklusnál nem is olyan rossz az :) www.ciklus.hu pl. ahol tudod ezeket az értékeket beírni.
Sziasztok!
Ha beleférek még, akkor én 27-28.-a körülre nem várom. A másodok baba lenne, a kislányom 15hós, Ő elsőre összejött. Remélem a második sem várat sokat magára. Amúgy semmit furát nem érzek, de azt hiszem ezzel még nem vagyok elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!