Egyszerűbb tápszerrel táplálni a babát, mint szoptatni?
Szerintem egyszerűbb. Nem kell fejni, nem fáj a cici,nem folyik a tej, nem kell gubbasztani vele éjjel, amíg szopizik, ha mész vele vhova, nem a wc-ben kell szoptatni, hanem csak előkapod a cumisüveget.
A tápszert csak megmelegíted és kész, 2 perc.
(Én szoptattam 4 hónapig, de elapadt a tejem és sehogy nem lehetett visszacsinálni. :( Ezért van tapasztalatom mindkét témában)
Bár nem mai a kérdésde leírom a tapasztalarom.2héttel kisebb a gyerkőcünk.
Szoval probaltam én is mindkettőt jelenleg is a legmacerásabbnál vafyunk. Szopi,mérés majd tápszer.7szer egy nap...közbe mosogatás stb.
Aszoptatás egyszerübb. De nem lehet sehova menni és kiszámithatatlan mikor lesz éhes. És csak te tudod megetetni.
A tápszerezés macerásabb mindig mosogatni külön sterilizálni.Méricskélni elég lesz e... De legalább be tudsz vásárolni, tudod hogy nem éhes, mert most evett,tudod mennyit biztos lehetsz benne hogy nem éhezik....Míg éjszaka felkelt kinlodás volt. De mostmar nem méricskélem, nem erőltetem. Szopizik amennyit akar vagy van, plusz megkap bizonyos mennyiségű tapszert. ha éhes maradt vissza cicire. Ha nem kell akkor egy kis tea. (azért merem iy mert 30milit mindig szopizik van h 50et de akkor nem eszi meg a tápszer egy részét.)
Szoval ha el akarsz menni ,és olyan helyre mész ahol nem tudsz melegiteni egy kistermoszban vidd a meleg vizet (én szok5m vinni cumisüvegben hudeget is,ha szomjas lenne illetve ha tul melegre sikerül a tapszer)Tapszert itthon kimérem vagy a cumisüveg aljaba vagy a tejtarolo tégelybe és ha kell csak felöntöm. (tt cumisüvegbe bele leHt rakni a kis tejtárolo dobozt,tökéletes tápszernek.belemérek 4kanállal otthon és bele rakom a cumisüvegbe ra a tetejét és kész. ) Ha igy csinalod akkor figyeld meg mennyi a kész tápszer és addig öntsd fel pl 4kanál tapszer+120mili viz azkicsit több mint 130mili kész felkavart tápszer.
amugy hogy smint azota?szoptatásnál maradtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!