Nektek is volt ilyen a Milumil tápszerrel?
Figyelt kérdés
Kislányommal kb 3 hete kórházba mentünk, mert ment a hasa, napi 6-8. Minden étkezés után legkésőbb 10 perccel ki is jött neki.
Az orvosok nem találtak semmit, így hazaengedtek minket. A háziorvos/védőnő semmit sem javasolt.
Amióta a Beba tápszerre váltottam és hozzátáplálom zöldségpürékkel, gyümölcslevekkel azóta teljesen helyreállt neki, viszont így a széklete is megváltozott. Mostmár inkább, majdnem fekete illetve nagyon sötét zöld. Napi 2x kakil kb.
Szerintetek is jobban tettem?
4 hónapos múlt.
2014. febr. 3. 00:45
1/4 gabszem válasza:
persze nincs baj a hozzátáplálással tápszeres gyerkőcnél 4 hós korban. én is akkor kezdtem sőt én már 3 hósan. a zöld kaki lehet a Bebától, nekünk attól zöldet és büdöaet kakilt a baba, nekünk pont a milumil vált be. de minden babának más jön be.
2/4 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom pótlásként kapott Milumil HA Optima Start tápszert. Minden etetés végén, görcsösen üvöltött és bekakilt. Nyálkás és vizes volt a kakija, ezért a doktornőnk Milumil Peptit írt fel, amitől elmúlt az állandó kakilás, de szintén sírva, nagyon erős hasfájással kakilt. Most Beba HA Sensitivet eszik és neki is nagyon zöldes színű lett a kakija, de nem sír, simán kakil. Az anyatej miatt nála változó a színe, ha épp többet tud szopizni, akkor sárgásabb. Szerintem jól döntöttél, azon viszont nagyon csodálkozom, hogy a doki és védőnő nem tudott igazából segíteni. Ez lenne a dolguk. A mi doktornőnk azonnal a tápszerváltást javasolta, és Protexint is ami helyreállítja a bélflórát. Én megkérdeznék egy orvost, hogy normális-e ez a sötét kaki.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy írtad utolsó! Neki is olyan volt, nyákos folyós. Semmit nem mondott/tanácsolt egyik sem. Nem akartam ezt térlenül nézni, nem is hízott. Most a hippes főzelékeket kapja (4hónaposakat), azóta 200-300grammot hízott! Viszont így már "emberibbeket" kakil. Gondolom a "normális" ételek miatt. Sajnos a tejem elapadt 1,5 hónapja, azt nagyon sajnálom. :-( köszönöm nektek !
2014. febr. 3. 10:55
4/4 anonim válasza:
Hát én sem értem hogy hogy nem javasoltak semmit?! Lehet hogy valamire érzékeny a gyerek. Ha hasmenése volt és nyálkásat kakilt az lehet laktózérzékenység is. Akkor olyan tápszert kell ennie amibe nics tejcukor. De ez csak egy lehetséges ok a sok közül. Nem tudom nem vagyok orvos de vannak kifejezetten gyógytápszerek is (Pepti, Pregamon stb.)attól függően hogy mire érzékeny a baba. Nem biztos hogy kifejezetten a Milumil volt a gond, csak abban is meg kell találni hogy melyik válik be nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!