Mi a véleményetek a Milumil 7 Gabonás pépről? Kinek mennyire vált be? Tényleg csak anyatejjel, vagy tápszerrel készíthető, vízzel nem?
Szia
En ugy keszitem ahogy a dobozon van + adok hozza izesebb gyumolcsoket (savanyubb alma, meggy, cseresznye stb)
Imadja a lanyom.
Én sem úgy csináltam, ahogy a dobozon van. Gyümölcsmixhez szoktam hozzáadni, hogy gabonát is egyen 2-3 teáskanállal, vagy turmixot készítek rizstejből+banánból és abba teszek, hogy kanalazható legyen. Nekem elég soknak tűnik az a mennyiség, amit ír, főleg, ha tápszerhez adjuk. Így nem is próbáltam, szörnyű íze lehet. Anyatejjel biztos fini, esetleg még ha gyümölcsöt is raksz bele.
Nekem ez ugyanazért van itthon, mint a kölespehely, kukoricapehely, rizskása, zabpehely, amaránt stb: gabona is kell a gyerkőcöknek, és nem mindig adok neki kenyeret reggelire (most már 14 hóanpos, amíg pici volt, a fenti módon csináltam a tízórait vagy uzsonnát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!